Η Mercedes σκέφτεται τις Allroad εκδόσεις των C-Class και E-Class Estate

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz C 250 BlueTEC, T-Modell (S 205) 2014

Όσο υπάρχουν κατηγορίες στις οποίες ένας κατασκευαστής δεν έχει πρόταση, τόσο αυτός ο κατασκευαστής θα εξερευνά τις πιθανότητες. Τελευταίο παράδειγμα, η Mercedes-Benz που δεν διαθέτει κάποιο μοντέλο στη niche κατηγορία των Allroad. Υπάρχει όμως περίπτωση να αλλάξει αυτό και μάλιστα σχετικά σύντομα.

Κοιτάμε κάθε niche οπότε κοιτάμε και αυτό αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Προφανώς εξετάζουμε την C-Class και την E-Class αλλά δεν είναι επίσημο.

Δήλωσε ο Matthias Luhrs, αντιπρόεδρος πωλήσεων της Mercedes. Ο Luhrs σημείωσε ότι η δημοτικότητα που απολαμβάνουν αυτά τα οχήματα είναι πρακτικά ανεξάρτητη των τάσεων που επικρατούν στην αγορά. Με λίγα λόγια, έχουν το κοινό τους σε συγκεκριμένες περιοχές και αυτό δεν αλλάζει ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα, στην Γερμανία και την Β. Ευρώπη, δεν υπάρχει κοινό και το ίδιο ισχύει και στις Η.Π.Α. Αλλά στην Ιταλία και την Ν. Ευρώπη, η κατηγορία των Allroad εξελίσσεται. Πάντως είναι σίγουρο ότι αν πάρει το πράσινο φως μία Allroad έκδοση, αυτή θα βασίζεται σε κάποιο Estate. Ο Luhrs δήλωσε ξεκάθαρα ότι η Mercedes δεν πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμα της Volvo που πρόσφατα παρουσίασε το sedan S60 Cross Country.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...