Mercedes: Έρχονται κι άλλα SUV

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz Ener-G-Force

Αν δεν είσαι οπαδός των SUV, το συγκεκριμένο άρθρο δεν θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Daimler, Dieter Zetsche, η άνοδος των SUV δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο Zetsche βλέπει την δημοτικότητα της συγκεκριμένης κατηγορίας όχι μόνο να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα αλλά να αυξάνεται. Όχι ότι χρειαζόταν να μας το πει. Φαίνεται από την γκάμα της Mercedes-Benz. Πριν 18 χρόνια, η Merc είχε μόλις ένα 4×4 και αυτό σκληροπυρηνικό: το G-Wagen. Τώρα, έχει 5. Έπειτα, η Merc πούλησε 30% περισσότερα SUV το πρώτο τρίμηνο του 2015 σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο έναν χρόνο πριν.

Ο Dieter Zetsche, είναι πεπεισμένος ότι οι πελάτες επιθυμούν την ψηλή θέση οδήγησης, την καλύτερη ορατότητα και τα άλλα “πλεονεκτήματα” των SUV ακόμα και αν εκμεταλλεύονται σπανιότατα τις εκτός δρόμου δυνατότητες τους. Το βλέπουν σαν “ασφάλεια” – ότι αν χειροτερέψει ο καιρός, δεν θα έχουν πρόβλημα. Τέλος, ο Zetsche δήλωσε το προφανές:

Η εκτίμηση μας είναι ότι θα δούμε ακόμα μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις των SUV τα επόμενα χρόνια. Συνεχίσουμε να εξελίσσουμε ιδέες. Εξετάζουμε κάθε πιθανή κατηγορία και αναρωτιόμαστε αν μπορούμε να προσφέρουμε μία πιο “άγρια” έκδοση και μία πιο “coupe” έκδοση. Αυτό δεν είναι το τέλος της επέκτασης των SUV. Κάθε άλλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...