Όχι, αυτή δεν είναι η πρώτη επίσημη teaser φωτογραφία της Alfa Romeo Giulia

Σχετικά άρθρα

Λιγότερα από δύο 24ώρα απομένουν μέχρι η Alfa Romeo τραβήξει το πέπλο μυστηρίου της Giuliaόπως αλλιώς ονομαστεί) και πριν λίγη ώρα κυκλοφόρησε η παραπάνω πρώτη teaser φωτογραφία, σπάζοντας πρακτικά κατά κάποιο τρόπο την μυστικοπάθεια γύρω από το αυτοκίνητο, αλλά τελικά δεν είναι επίσημη φωτογραφία, καθώς βασίζεται σε ένα παλιότερο rendering. Σε αυτή το τόσο πολυαναμενόμενο μοντέλο φαίνεται αρκετά θολό και κουνημένο στο background, καθώς σε πρώτο πλάνο υπάρχει το έμβλημα της Alfa Romeo μαζί με την ημερομηνία παρουσίασης, την οποία πρέπει να ήσουν σε κάποιο άλλο πλανήτη το τελευταίο χρόνο για να μην την ήξερες.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του CEO της εταιρίας, Harald Wester, σχεδιαστικά αλλά και όσον αφορά στον χαρακτήρα, η νέα Alfa Romeo θα διαφέρει από τους Γερμανούς ανταγωνιστές της (Audi A4, BMW Σειρά 3 και Mercedes-Benz C-Class), τους οποίους περιέγραψε ως “ψυχρούς και αποστειρωμένους”. Συνέχισε λέγοντας ότι η Giulia θα προσφέρει την “καλύτερη πισωκίνητη και τετρακίνητη αρχιτεκτονική στην κατηγορία της” και ενώ οι ανταγωνιστές της εκτός των παραπάνω θα είναι και η Cadillac ATS και η Lexus IS.

alfaromeogiuliacgi_1

Η πλατφόρμα που θα βασίζεται η Giulia είναι ολοκαίνουρια, αν και θα χρησιμοποιούνται και εξαρτήματα από την Ghibli, και ότι το ίδιο ισχύει και για τους κινητήρες και για τα κιβώτια. Όσον αφορά στους κινητήρες, entry-level κινητήρας, θα είναι ένας περιγράφεται ως προηγμένος τεχνολογικά, ισχυρός τετρακύλινδρος που εξελίχθηκε για την Alfa Romeo, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο γνωστός 1800άρης, όπου θα αποδίδει μέχρι 300 άλογα στη ισχυρότερη έκδοση του. Αντίστοιχα ειδικά εξελιγμένος για την Alfa Romeo θα είναι και ο V6 κινητήρας, στον οποίο φέρεται να έχει βάλει το χεράκι της η Ferrari, τον οποίο θα χρησιμοποιεί και η μελλοντική Dino.

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πως οι ευροεκλογές και οι αμερικάνικες εκλογές επηρεάζουν τα σχέδια της Alfa Romeo

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των εκλογών στις ΗΠΑ που θα καθορίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορούσαν να επηρεάσουν...

Τέλος οι Alfa Romeo Giulia/Stelvio Quadrifoglio από τις ΗΠΑ

Ο επικεφαλής της Alfa Romeo στη Βόρεια Αμερική, Larry Dominique, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin, ανακοίνωσε ότι οι Giulia Quadrifoglio και Stelvio...
Autoblog.gr