Η Tesla αρνείται την καθυστέρηση του Model 3

Σχετικά άρθρα

tesla logo

Χθες έγινε γνωστό πως η Tesla θα καθυστερήσει την παρουσίαση του Model 3 για το 2018, αλλά η Tesla με δελτίο τύπου, ανακοίνωσε πως δεν τίθεται θέμα καθυστέρησης. Το Model 3 θα παρουσιαστεί κανονικά στα τέλη του 2016 και θα βγει στην αγορά το 2017.

tesla model 3 rendering (1)

Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο σε sedan και crossover έκδοση, δεν θα χρησιμοποιεί την αλουμινένια πλατφόρμα του Model S, αλλά μια νέα, ώστε να κρατηθεί το κόστος χαμηλά. Κύριοι ανταγωνιστές του, τουλάχιστον σε ότι αφορά την τιμή, θα είναι τα Audi A4, BMW 3-Series και Mercedes C-Class, έχοντας 20% μικρότερο μήκος σε σχέση με το Model S, ενώ θα έχει αρχική τιμή κοντά στις 35.000 δολάρια, με την αυτονομία του να ανέρχεται στα 320 χλμ. Με το Model 3 η Tesla θέλει να πιάσει το στόχο που έχει θέσει ο Musk με 500.000 ετήσιες πωλήσεις μέχρι το 2020.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Tesla Statement

Model 3 remains on schedule. As we’ve stated, we plan to show Model 3 in 2016 and begin production in 2017. JB’s slide is a high-level look into when Model 3 will be in full production. Unfortunately, insideevs did not contact us for clarification.

[/learn_more]

ΠηγήTesla

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...