Boullier: Τα φετινά προβλήματα σύντομα μπορεί να επηρεάσουν και το 2016

Σχετικά άρθρα

Eric Boullier.

“Ενός κακού μύρια έπονται”, είχε πει ο Σοφοκλής και στην ομάδα της McLaren φοβούνται πως αυτό το γνωμικό θα βγει αληθινό στην περίπτωσή τους. Ο κινητήρας της Honda εκτός από αδύναμος, έχει παρουσιαστεί και πολύ αναξιόπιστος, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην εξέλιξη της MP4-30, που δεν έχει δει αρκετό χρόνο μέσα στις πίστες. Όμως, σύμφωνα με τον Eric Boullier, αν η κατάσταση δεν αλλάξει, σύντομα θα προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές και στην επόμενη σεζόν.

Δεν είμαι σίγουρος ότι για την ώρα έχει πολλές επιπτώσεις για το επόμενο έτος, αλλά σύντομα -πολύ σύντομα- θα έχει. Φέτος έχουμε χάσει πολύ χρόνο στην πίστα, ειδικά στις χειμερινές δοκιμές, αλλά και τους αγώνες. Όποιοι γύροι χάνεις δημιουργούν προφανώς ένα έλλειμμα. Δημιουργείς από μόνος σου έλλειμμα.

Ίσως κάποια από την προσοχή μας να μετατοπιστεί, αφού μερικές φορές πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το χρόνο στην πίστα για να δουλέψουμε πάνω στην αξιοπιστία και όχι την απόδοση. Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε ευκαιρία. Δεν έχω αριθμούς, απλά βρισκόμαστε πίσω (στην εξέλιξη).

Έχουμε πολλά περισσότερα να βγάλουμε στους επόμενους αγώνες από το μονοθέσιο, αλλά πρέπει να το κάνουμε εν ευθέτω χρόνω.

Jenson Button makes a pitstop.

Στο Grand Prix της Αυστρίας παραβρέθηκε ο νέος CEO της Honda, Takahiro Hachigo, που δεν θα πρέπει να έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των μονοθεσίων. Πάντως, ο Yasuhisa Arai πιστεύει πως η αλλαγή CEO, σε συνδυασμό με τα άσχημα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, δεν θα επηρεάσουν την εμπλοκή της εταιρείας με την Formula 1. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι πως για μια ακόμη φορά δεν υπάρχει σύμπνοια απόψεων μεταξύ McLaren και Honda, με τον Arai να μιλάει ξανά για νίκες.

Δεν έχω λάβει καμία παρατήρηση από το νέο CEO, αλλά σέβεται αυτό που συντελούμε στη Formula 1. Η ομάδα μας θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια, για να πάρει τη νίκη στο δεύτερο μισό της σεζόν και το επόμενο έτος. Θα προσπαθήσουμε γι ‘αυτό και θα πιέσουμε πολύ.

Δεν έχουμε καμία προθεσμία (για να βρεθούμε στο ρυθμό των πρώτων). Μένουμε στη Formula 1 για το μέλλον, κι αυτό το υποσχόμαστε.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα