Ecclestone: Δεν υπάρχει πίστα της προκοπής στη Γαλλία, για να επιστρέψει η F1

Σχετικά άρθρα

482577_511556042230199_357631903_n

Μπορεί ο Bernie Ecclestone να δείχνει ζεστός(;) για την παραμονή της Ιταλίας στο πρόγραμμα της Formula 1, αλλά και την επιστροφή της Γερμανίας, δεν κάνει όμως το ίδιο και για μια άλλη παραδοσιακή Ευρωπαϊκή χώρα, την Γαλλία. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια για επιστροφή του σπορ, κυρίως στο Magny-Cours, αλλά η συγκεκριμένη πίστα είναι τόσο αποκομμένη από τον πολιτισμό, που δεν αρέσει στον Bernie, που τονίζει πως ολόκληρη η χώρα δεν διαθέτει μια πίστα της προκοπής.

Δεν υπάρχει μια πίστα της προκοπής στη Γαλλία. Την αφήσαμε, διότι δεν λειτούργησε για κανέναν. Η Γαλλία θα μπορούσε να βρει την υποστήριξη για να διοργανώσει έναν αγώνα, αλλά εκεί που είναι, κανείς δεν είναι ενθουσιασμένος με αυτό.

Στον αντίποδα, η σημαντική οικονομική υποστήριξη του Μεξικανικού Grand Prix, θα δει την χώρα να επιστρέφει στο καλεντάρι φέτος, έπειτα από περισσότερα από 20 χρόνια. Μάλιστα, εκτός από την χάραξη, οι διοργανωτές προχώρησαν και σε αλλαγές στις κερκίδες, ώστε να μπορέσουν να κοπούν περισσότερα εισιτήρια, μιας και η ζήτηση είναι τεράστια. Ο Federico Alaman, Εμπορικός Διευθυντής του αγώνα, δήλωσε για τις αλλαγές:

AU1269744

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε νέες ευκαιρίες για να παρευρεθεί ο κόσμος σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά γεγονότα στο Μεξικό, κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Όταν η αρχική πώληση εισιτηρίων οδήγησε σε sold-out μέσα σε λίγα λεπτά, ψάξαμε για εναλλακτικές λύσεις για την αύξηση της χωρητικότητας της πίστας, και η NUSSLI (κατασκευαστικός προμηθευτής εκδηλώσεων) μας παρείχε μια πολύ καλή λύση.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως υπήρξε αλλαγή του Γενικού Διευθυντή στην πίστα της Καταλωνίας, με τον Joan Fontsere να αντικαθιστά τον Salvador Servia, που είχε συμπληρώσει τεσσεράμισι χρόνια στο συγκεκριμένο πόστο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr