Αυτή είναι η ταχύτερη Mercedes-AMG GT S… προς το παρόν

Σχετικά άρθρα

Mercedes-AMG GT S

Μετά από το ταχύτερο Mitsubishi Lancer Evolution X του κόσμου στο 400άρι, ας περάσουμε σε κάτι πιο αδύναμο, σύγχρονο, αλλά και πιο… normal. Αναφέρομαι στην Mercedes-AMG GT S, η οποία σίγουρα δε ζητά τόσο πολύ τη βελτίωση όσο τα Evo, αλλά οι μηχανικοί έχουν, φυσικά, κάθε δικαίωμα να επέμβουν στα μηχανικά μέρη και ν’ αυξήσουν δύναμη κι επιδόσεις.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, για την ταχύτερη GT S αυτή τη στιγμή στον κόσμο στο γνωστό 400άρι. Είναι αποτέλεσμα δουλειάς της RENNtech, με την αμερικανική εταιρεία να δουλεύει αρκετά καλά, ώστε το γερμανικό αυτοκίνητο να μπορεί ολοκληρώσει το 1/4 του μιλίου σε 10,949 δευτερόλεπτα, βγαίνοντας με 206,74 χλμ/ώρα.

Παράλληλα, φορά ζάντες από την ADV.1, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί για την οπτική βελτίωση του αυτοκινήτου. Μέχρι στιγμής το 10,9″ δεν είναι κακό, αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάτι καλύτερο σε κάποιους μήνες. Τώρα, πόσοι θα είναι αυτοί οι μήνες, προφανώς και δεν μπορώ να το γνωρίζω· μένει να το δούμε!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...