H Alpina γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας της

Σχετικά άρθρα

alpina-celebrates-50-years-of-excellence-with-heartwarming-video-97168_1

Φέτος η Alpina κλείνει 50 χρόνια από τότε που βελτίωσε για πρώτη φορά ένα μοντέλο της BMW, όπου με την πάροδο του χρόνο μετατράπηκε σε μια ξεχωριστή, αλλά in-house βελτιωτική εταιρία.

Ιδρύθηκε το 1962 από τον Burkard Bovensiepens, αλλά τρία χρόνια αργότερα τοποθέτησε ένα διπλό καρμπιρατέρ της Weber σε μια BMW 1500 και τα πάντα μετά είναι ιστορία, αφού πλέον εκτός από αγωνιστική συμμετοχή, κυκλοφορεί στο δρόμο αυτοκίνητα με δικό της -ξεχωριστό- αριθμό πλαισίου.

Σήμερα προσφέρει πακέτα για όλα τα μοντέλα των Βαυαρών, τα οποία διακρίνονται για τις επιδόσεις τους, οι οποίες είναι κοντά ή και καλύτερες από μερικά Μ μοντέλα, αλλά παράλληλα διαθέτουν πιο πολυτελή εσωτερικά και πιο άνετη οδήγηση. Να τα εκατοστήσεις λοιπόν Alpina!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...