Alfa Romeo: Θα κάνουμε crossovers, όχι SUVs

Σχετικά άρθρα

news_2003_043_130

Η Giulia ήταν μόνο η αρχή αφού τα επόμενα χρόνια, η Alfa Romeo θα λανσάρει 8 νέα μοντέλα, δύο εκ των οποίων δεν θα είναι SUV. Θα είναι crossovers!

Είναι ξεκάθαρο ότι η Jeep κατασκευάζει SUVs. Είναι ξεκάθαρο ότι η Alfa Romeo δεν τα αποκαλεί SUV. Λέμε CUV. Τα βλέπουμε περισσότερο ως crossovers απ’ ότι sport utilities.

Δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Fiat Chrysler Automobiles, Lorenzo Ramaciotti συμπληρώνοντας ότι αυτά τα οχήματα, όπως και αν τα αποκαλείς, αποτελούν μία αναγκαιότητα για όποιον θέλει να είναι πετυχημένη πορεία σε αγορές όπως αυτή της Κίνας. Περισσότερο όμως από τον όγκο πωλήσεων, ο Ramaciotti λέει ότι αυτά τα οχήματα ταιριάζουν με τις αξίες της Alfa Romeo.

Υπάρχουν ήδη παραδείγματα στην αγορά, όπως η Maserati Levante, που μπορείς να συμβιβαστείς ανάμεσα στην “stance” και την πρακτικότητα ενός CUV με το δυναμικό σχήμα ενός sport οχήματος.

Ο Ramaciotti επιβεβαίωσε ότι το μεγαλύτερο από τα δύο CUV της Alfa Romeo τοποθετείται κάτω από την αντίστοιχη πρόταση της Maserati και ότι θα ανταγωνίζεται οχήματα όπως η Porsche Macan και η Mercedes-Benz GLC. Τόνισε επίσης ότι η Alfa Romeo δεν θα κινηθεί down-market. “Η μάρκα πρέπει να είναι στην premium κατηγορία…”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...