Η DS μπαίνει στην Formula E με την Virgin Racing

Σχετικά άρθρα

ds_virgin_racing

Με μία ανακοίνωση που πραγματικά ήρθε από το πουθενά, η DS έκανε γνωστή τη συνεργασία της με την Virgin Racing του Richard Branson στο πρωτάθλημα της Formula E. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η DS θα βοηθήσει στην εξέλιξη του αγωνιστικού ενώ η Virgin Racing θα παρέχει την στρατηγική όσον αφορά στον σχεδιασμό. Η συνεργασία αυτή, θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μίας νέας ομάδας με ονομασία DS Virgin Racing.

Η εμπλοκή της DS στην Formula E με την Virgin Racing είναι συνεπής με το positioning της φίρμας. Μοιραζόμαστε τις αξίες της Formula E: avant-garde τεχνολογία και προσιτότητα στο κοινό.

Δήλωσε ο CEO της DS, Yves Bonnefont και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η DS ενεπλάκη σε αυτό το project: Ο πρώτος, έχει να κάνει με την πρόσβαση που παρέχει το άθλημα σε πιθανούς πελάτες και ο δεύτερος αφορά στην εξέλιξη της τεχνολογίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τομέας για τον οποίο η DS έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της. Η DS Virgin Racing, θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2015/16 που ξεκινά στα τέλη της χρονιάς που διανύουμε.

Να σημειώσουμε πως από την σεζόν του 2015/16, η Formula E γίνεται “open series” που σημαίνει ότι επιτρέπει στους κατασκευαστές να εξελίξουν την δική τους τεχνολογία με αρχή την εξέλιξη ξεχωριστών powertrains.

ΠηγήDS

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...