Αναβαθμίσεις για την Manor, έπειτα από σχεδόν ενάμιση χρόνο!

Σχετικά άρθρα

2015-Formula-1-Petronas-Malaysia-Grand-Prix-Manor-Marussia-F1-Roberto-Merhi

Από το περσινό Grand Prix στην Αυστραλία και μετά, η ομάδα της Manor/Marussia είχε αρκετές ιδέες για αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο της, αλλά καθόλου χρήματα. Ανεξάρτητα από το εάν φταίνε για την κατάσταση οι παλιοί ιδιοκτήτες ή η μη εφαρμογή του budget cap από τη FIA, κανονισμό για τον οποίο μπήκαν στην F1 οι Manor-HRT-Caterham, το γεγονός παραμένει πως η ομάδα δεν μπορούσε να βελτιώσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου της.

Πλέον, με τις περσινές περιπέτειες να έχουν περάσει και το νέο μονοθέσιο να συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες να μην εμφανιστεί, η Manor θα έχει στο Silverstone σημαντικές αναβαθμίσεις για την MR03B, με τον επικεφαλής της ομάδας, John Booth, να δηλώνει:

Θέλουμε να φέρουμε κάποιες αναβαθμίσεις στο Silverstone, που θα είναι αρκετά σημαντικές από πλευράς εμφάνισης, έτσι κι αλλιώς, και ελπίζουμε να είναι και από πλευράς απόδοσης. Θα μας κρατήσουν μακριά από τις μπλε σημαίες λίγο περισσότερο και θα κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη.

Αυτές είναι αναβαθμίσεις που θα μπορούσαμε να φέρουμε στο Silverstone πέρυσι, αν είχαμε τα χρήματα για να το κάνουμε. Το τωρινό αυτοκίνητο -εκτός από το μπροστινό μέρος που έχει εναρμονιστεί με τους κανονισμούς του 2015- είναι βασικά το αυτοκίνητο που έτρεχε στην Αυστραλία το 2014. Έτσι, είναι ωραίο να φέρνεις αναβαθμίσεις και αυτό είναι καλό για όλους εδώ, αλλά και πίσω στη βάση μας, το να δείξουμε λίγη πρόοδο.

ΠηγήF1i

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...