Στο σημερινό επεισόδιο του Top Gear ο Jeremy Clarkson θα αντικατασταθεί από αυτόν τον ελέφαντα

Σχετικά άρθρα

Σήμερα είναι η “μεγάλη” μέρα όπου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του Top Gear, όπως το γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τα τελευταία 13 χρόνια. Όμως, στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή δεν θα βρίσκεται ο Jeremy Clarkson, αλλά όπως όλα δείχνουν ένας ελέφαντας.

Οι παραγωγοί δανείστηκαν αυτόν τον σχεδόν 3-μετρο πλαστικό ελέφαντα από μια εταιρία σχεδιασμού στο Hull, καθώς το “όνομα” του είναι Jeremy. To βάρους 500 κιλών ομοίωμα είναι πιθανό ότι θα κάνει παρέα στους Richard Hammond και James May οι οποίοι θα κάνουν τη παρουσίαση του επεισοδίου στο στούντιο, με το Clarkson να εμφανίζεται μόνο στα video που θα προβληθούν.

Αυτό που ξέρουμε είναι πως το υλικό των 3 εναπομεινάντων επεισοδίων έχει μονταριστεί σε ένα επεισόδιο μεγαλύτερης διάρκειας της 1 ώρας και σε αυτό θα δούμε τους τρεις πρώην παρουσιαστές του Top Gear να έχουν μια από τις μεταξύ τους μάχες οδηγώντας τα MGB GT, Fiat 124 Spider και Peugeot 304 Cabriolet, αλλά και μια πρόκληση με τα παλιά Vauxhall Frontera, Jeep Cherokee και Mitsubishi Shogun Pinin.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr