Η Lotus λέει ότι το SUV της θα είναι σαφώς καλύτερο από την Porsche Macan

Σχετικά άρθρα

lotus-suv-yd-2015-005

Είναι δεδομένο ότι μέχρι να βγει στην αγορά το crossover της Lotus, το οποίο αναμένεται το 2019, θα μαθαίνουμε τακτικά όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Στο περιθώριο του Goodwood Festival of Speed, ο CEO της Lotus, Jean-Marc Gales, είχε κριτική διάθεση καθώς είπε ότι όλοι οι ανταγωνιστές τους έχουν εξαιρετικά μεγάλα και βαριά μοντέλα, με το πρώτο SUV της βρετανικής εταιρίας να είναι ελαφρύ και γρήγορο. Ο Gales σαν κυριότερο αντίπαλο έχει θέσει την Porsche Macan, αλλά πιστεύει σθεναρά ότι το μοντέλο της Lotus θα είναι σαφώς καλύτερο.

Σαφώς νούμερο είναι πολύ νωρίς να γίνει γνωστό, αλλά από προηγούμενη αναφορά ο Gales είχε δηλώσει ότι θα είναι μια πραγματική Lotus, καθώς θα είναι το πρώτο πραγματικά ελαφρύ SUV. Θα διαθέτει σώμα από αλουμίνιο, με τον κινητήρα να προέρχεται από την Toyota. Θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με την Porsche Macan, αλλά θα είναι τουλάχιστον 200 κιλά λιγότερα από αυτή η οποία ζυγίζει 1.865 κιλά.

Τέλος, το μοντέλο θα κατασκευάζεται στη Κίνα, όπου και θα πωλείται αποκλειστικά, τουλάχιστον αρχικά και αν έχει την ανάλογη επιτυχία θα πωληθεί και εκτός αυτής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...