Ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός αυτοκινήτου παραγωγής από την Red Bull

Σχετικά άρθρα

Infiniti_Q50_Eau_Rouge

Όταν συγκεντρώνονται τόσοι σημαντικοί άνθρωποι σε ένα μέρος -βλ. Goodwood- και στο ίδιο μέρος, υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιογράφοι, είναι λογικό να υπάρξουν κάποιες “πικάντικες” δηλώσεις. Όπως για παράδειγμα αυτές του Christian Horner σχετικά με το αν η Red Bull έχει σκοπό να λανσάρει ένα αυτοκίνητο παραγωγής. Ο Horner δήλωσε ότι το εν λόγω project “συζητιέται ακόμα” και ότι “δεν έχει αποκλειστεί ως ενδεχόμενο για το μέλλον”.

Η προοπτική μίας Red Bull για τον δρόμο, εμφανίστηκε για πρώτη φορά μερικά χρόνια πριν όταν ο Horner ανέφερε ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της ομάδας “έξω από την F1” για να επεκτείνει την μάρκα. Πιο πρόσφατα, ο Adrian Newey φέρεται να δήλωσε σε Αγγλικό μέσο ότι η Red Bull ψάχνει για τεχνικούς συνεργάτες για το project – αν και πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι αν τελικά προχωρήσει, ο βασικός συνεργάτης της RB θα είναι η Infiniti.

Όπως και να έχει, το project παραμένει “στον αέρα”. Η Red Bull θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Infiniti για την εξέλιξη των αυτοκινήτων της τελευταίας αλλά όπως είναι φυσικό, θα εστιάσει στην Formula 1. Οτιδήποτε παραπάνω από αυτά τα δύο, θα αποφασιστεί στο μέλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...