Ο Raikkonen ρίχνει το μπαλάκι στη Ferrari για την παραμονή του

Σχετικά άρθρα

GP CANADA F1/2015

Τι κι αν ήταν ευδιάθετος στη συνάντησή του με τον Ken Block; Ο Kimi Raikkonen δεν αλλάζει χαρακτήρα και δείχνει έμπρακτα πως δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τις προειδοποιήσεις της Ferrari όσον αφορά το μέλλον του. Η επιλογή για πολλούς βρίσκεται στα δικά του χέρια, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα δείξει στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ υπάρχει και η άποψη σε κάποιους ότι ο «Iceman» διανύει την τελευταία του σεζόν στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.

Ο Πρωταθλητής του 2007, λοιπόν, ρωτήθηκε στο Goodwood σχετικά με την παραμονή του στο Maranello και ο ίδιος δεν αρνήθηκε ν’ απαντήσει, θεωρώντας πως το παιχνίδι είναι κυρίως στην πλευρά της ομάδας του και όχι τη δική του.

Τα πράγματα δεν είναι πάντα στα χέρια μας. Έχουν συμβόλαιο από τότε που υπέγραψα συμβόλαιο μαζί τους. Είναι στο χέρι τους, είτε να υπογράψουμε είτε να μην υπογράψουμε. Μου κάνουν συνέχεια την ίδια ερώτηση, αλλά δεν έχω κάτι να πω.

Δεν θα ήμουν εδώ ή σε κάποιον αγώνα αν δεν αγαπούσα τη Formula 1. Αλλά, δεν διασκεδάζεις και πολύ όταν έχεις Σαββατοκύριακα σαν το προηγούμενο. Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά ελπίζω να είναι η τελευταία. Δε χρειάζεται να είμαι εδώ και μπορώ να φύγω όποτε το θελήσω, αλλά ο στόχος είναι να τα πηγαίνω καλά. Κι εγώ και η ομάδα το θέλουμε αυτό και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα γίνει κορυφαία στο μέλλον, αλλά και ότι την επόμενη σεζόν τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

GP AUSTRIA F1/2015

Όπως είπε και ο Fernando Alonso, o Kimi ήταν τυχερός, καθώς η MP4-30 θα μπορούσε να χτυπήσει τον 35χρονο στο κεφάλι, κάτι που κανένας δε θα το ήθελε. Ο ίδιος παραδέχεται ότι τρόμαξε εκείνη τη στιγμή, ενώ επισημαίνει ότι τα πράγματα στα rally είναι σαφώς πιο επικίνδυνα.

Προφανώς και φοβάσαι πολλές φορές στη ζωή σου. Αλλά, δεν τα σκέφτομαι αυτά και, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, ελπίζεις ότι όλα μετά θα είναι καλά.

Νομίζω ότι τα rally είναι πιο επικίνδυνα, διότι, όταν βγεις εκτός, μπορείς να καταλήξεις σε χαντάκι ή να χτυπήσεις πάνω σε δέντρο ή σε κάτι άλλο. Στη Formula 1, βγαίνεις εκτός με πολλά μικρά λάθη. Στα rally, αυτό είναι το τέλος. Είναι ένα διαφορετικό άθλημα.

GP BAHRAIN F1/2015

Γυρνώντας ξανά στην παραμονή ή αποχώρησή του, ο Sebastian Vettel θα ήθελε να δει τον team-mate και φίλο του για ακόμα μία χρονιά στην άλλη πλευρά του γκαράζ, ενώ υποστηρίζει πως ο Φινλανδός δε θ’ αργήσει ν’ ανεβάσει την απόδοσή του.

Προφανώς και θα ήθελα να συνεχίσουμε. Έχουμε άριστη σχέση και παρακινούμε ο ένας τον άλλον, αλλά δεν είναι στο χέρι μου ν’ αποφασίσω και δεν ξέρω τις λεπτομέρειες. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η Ferrari θα κάνει τη σωστή εκτίμηση για το μέλλον.

Ο Kimi θα επιστρέψει σίγουρα και θα γίνει ο οδηγός που όλοι ξέρουμε. Έχει μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα, αλλά μιλάμε για ένα ταλέντο που μπορεί να κάνει τέλεια τη δουλειά του. Είναι αλήθεια ότι φέτος έχει κάνει κάποια μικρά λάθη, αλλά ήταν και άτυχος σε ορισμένες περιπτώσεις, έτσι νομίζω ότι η κατάσταση θα πρέπει να εξεταστεί πιο προσεκτικά.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...