Η επόμενη γενιά του Citroen C5 πιθανόν να μη κυκλοφορήσει στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Citroen C5 CrossTourer

Αρκετές οι ανακατατάξεις στην γκάμα της Citroën, με την CEO της εταιρίας, Linda Jackson, να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι η επόμενη γενιά του C5 θα πωλείται σίγουρα στην αγορά της Κίνας, αλλά να μην έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο για την ευρωπαϊκή αγορά.

Ο λόγος δεν είναι άλλος ότι οι ιθύνοντες της Citroën δεν είναι σίγουροι αν μια επένδυση στην συγκεκριμένη κατηγορία των sedan ότι θα είναι βιώσιμη και θα φέρει τα απαραίτητα έσοδα. Παρότι το D-segment έχει αρκετούς ακόμα “παίχτες” η τάση των αγοραστών δείχνει ξεκάθαρα ότι γυρίζουν τη πλάτη στο συγκεκριμένο τύπο αμαξώματος και επιλέγουν ένα SUV, το οποίο όμως αυτή στιγμή δεν το έχει (μόνο το C4 Aircross).

Αν όμως τελικά κυκλοφορήσει το νέο C5 στην ήπειρο μας, είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο ότι οι Γάλλοι θα καταργήσουν την Hydractive υδροπνευματική ανάρτηση για να μειώσουν το κόστος παραγωγής, αλλά και επειδή η τεχνολογία δεν είναι τόσο δημοφιλής μεταξύ των αγοραστών. Η Linda Jackson δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το πότε θα παρουσιαστεί το νέο C5, αλλά η λογική λέει ότι το πολύ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα κάνει το ντεμπούτο του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα