Αγωνιστικό σηκώνεται στον αέρα και στη συνέχεια γίνεται σμπαράλια

Σχετικά άρθρα

Ford Fiesta RRC

Μπορεί η Formula 1 να θεωρείται το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα στον κόσμο, αλλά και η κατηγορία που βρίσκονται οι κορυφαίοι οδηγοί στον πλανήτη, αλλά υπάρχουν μηχανοκίνητα αθλήματα που παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και τα λάθη δεν είναι τόσο εύκολο να συγχωρεθούν, όπως βλέπουμε να συμβαίνει πολλές φορές στη Formula 1, ειδικά με την κατρακύλα του αθλήματος και σε αυτό, βλέπε Parabolica στη Monza.

Για ν’ αφήσω το αγαπημένο μας άθλημα, ας επιστρέψουμε στα rally. Ο Josh Moffett, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Rally, στο Ypres της Φινλανδίας, ένιωσε από πρώτο χέρι πως ο έλεγχο τους Ford Fiesta RRC του μπορεί να χαθεί εύκολα, και πως τα πράγματα μπορούν να γίνουν δύσκολα όταν σηκωθεί στον αέρα. Όταν συμβεί αυτό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, και απλώς βλέπεις το αυτοκίνητό σου να διαλύεται.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι σε εξαιρετικά επίπεδα και εδώ, γεγονός που επέστρεψε στον Moffett και στον συνοδηγό του, John Rowan, να βγουν από το αγωνιστικό χωρίς να έχουν το παραμικρό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr