Καταργούνται τα υβριδικά Nissan Pathfinder και Infiniti QX60

Σχετικά άρθρα

2014-nissan-pathfinder-hybrid-awd-test-review-car-and-driver-photo-558327-s-original

Οι χαμηλές πωλήσεις των υβριδικών εκδόσεων του Nissan Pathfinder και του Infiniti QX60 φέρεται να είναι υπεύθυνες για την απόφαση της διακοπής της κυκλοφορίας τους.

Τα αυτοκίνητα φορούσαν τον ίδιο κομπρεσοράτο τετρακύλινδρο κινητήρα, χωρητικότητας 2,5-λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου. Αυτός συνδέεται με ένα CVT κιβώτιο, αποδίδοντας συνολικά 250 άλογα με 329 Nm ροπής.

Η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωνε εργοστασιακή κατανάλωση κατά 24% βελτιωμένη σε σχέση με το βενζινοκίνητο Pathfinder με τον V6 3,5-λίτρων κινητήρα και ανερχόταν στα 9 λίτρα/100 χλμ. Στη πραγματικότητα, όμως, ήταν πολύ χειρότερη και δεν δικαιολόγησαν την κατά περίπου 3.000 δολάρια ακριβότερη τιμή σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...