Το Κατάρ υποστηρίζει ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Losail International Circuit

Η Monza δεν είναι η μοναδική πίστα που δίνει «μάχη» με τη FOM, καθώς και το Κατάρ συνεχίζει να προσπαθεί για να μπει επιτέλους στο πρόγραμμα της Formula 1. Βέβαια, τα δεδομένα για την κάθε πίστα είναι διαφορετικά, κάτι που ισχύει και για την αγάπη που συγκεντρώνουν από τους οπαδούς τους αθλήματος.

Είναι, λοιπόν, δυνατό, μετά από το Μπαχρέιν και το Abu Dhabi να έχουμε και τρίτη πίστα στην έρημο; Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η γνώμη του Bernie Ecclestone έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα σε τέτοια θέματα, με τον 84χρονο να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό.

Ο Nasser bin Khalifa Al Attiyah, επί κεφαλής της Ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Κατάρ, εμφανίζεται τώρα ιδιαίτερα αισιόδοξος για την είσοδο της χώρας του στη Formula 1, καθώς υποστηρίζει πως είναι κοντά σε συμφωνία.

Πρόσφατα, ήμασταν πολύ κοντά σε υπογραφή συμφωνίας για να φιλοξενήσουμε αγώνα Formula 1. Όλο το project είναι έτοιμο. Αλλά, κάποια πράγματα δε δούλεψαν και πρέπει να κάνουμε λίγη περισσότερη υπομονή. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μερικές μόνο επιπλέον συναντήσεις με τον Bernie Ecclestone. Θέλουμε και λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά έχουμε τη λύση.

Σε ποια πίστα, όμως, θα τρέξουν τα μονοθέσια της Formula 1; Το Losail International Circuit είναι εκεί και περιμένει, αλλά ο Al Attiyah υπογραμμίζει πως υπάρχουν τα χρήματα για νέα διαδρομή στην Losail City ή οτιδήποτε άλλο θέλει ο Ecclestone.

Είτε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πίστα που ήδη έχουμε ή μπορούμε να κάνουμε νέες εγκαταστάσεις στην Losail City. Έχουμε πολλά projects και είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή κουλτούρα γύρω από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην περιοχή.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...