Spy Photos: Φρέσκες φωτογραφίες της BMW M2

Σχετικά άρθρα

BMW M2 spy photos (1)

Για ακόμη μια φορά βλέπουμε φωτογραφίες της πολυαναμενόμενης BMW M2. Προέρχονται από το Nurburgring και σε αυτές ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον σχεδιασμό της. Διαθέτει γρίλια με διπλά στοιχεία, με τον μπροστά προφυλακτήρα να είναι βαμμένος σε θαλασσί χρώμα, όπως προκύπτει από τα μικρά σημεία όπου έχει σκιστεί το καμουφλάζ. Σε πρώτη φάση, η M2 θα είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα –Alpine White, Black Sapphire Metallic, Long Beach Blue και Mineral Grey Metallic ενώ όσον αφορά στην τιμή, μπορεί να μην έχουμε ένα συγκεκριμένο νούμερο, αλλά η λογική λέει ότι θα είναι μεγαλύτερη από αυτή της M235i που στη Γερμανία, ξεκινά από τα €45.000 περίπου.

Μηχανικά θα φορά έναν 3.0-λιτρο turbo εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης μεταξύ 370-380 ίππων και 465 Nm ροπής – 500 Nm με τη λειτουργία overboost. Ιπποδύναμη ικανή να κινήσει άνετα τα περίπου 1.400 κιλά του βάρους της ενώ το πακέτο, μηχανικά τουλάχιστον, θα συμπληρώνει ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο και ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, μεγαλύτερα φρένα και το σαφώς πιο sport στήσιμο. Τέλος, περιμένουμε το παρουσιαστικό, να ταιριάζει και να συμπληρώνει τον χαρακτήρα. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 4,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα.

Όπως και να έχει, με την παρουσίαση να προβλέπεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό για να μάθουμε τι πραγματικά θα είναι η BMW M2.

ΠηγήBimmerpost

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...