Ο Dennis εξυμνεί τη McLaren, αλλά δέχεται σκληρή κριτική από τον Jordan

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso leaves the garage.

Ο επί κεφαλής της McLaren Racing είναι θεωρητικά Eric Boullier, ωστόσο ο Γάλλος βρίσκεται κάτω από τον Ron Dennis στην ιεραρχία. Ο αυστηρός Βρετανός δεν είναι μόνο αφεντικό του McLaren Group, καθώς ουσιαστικά ο έλεγχος και της αγωνιστικής ομάδας βρίσκεται στα δικά του χέρια. Η μετάβαση στην turbo εποχή και ο γάμος με τη Honda, ωστόσο, έχουν ρίξει την δεύτερη ιστορικότερη ομάδα στην ιστορία στα χαμηλά, κάτι που δεν αρέσει στον Dennis.

Παρ’ όλα αυτά, η γνώμη για την ομάδα του δεν έχει καμία σχέση με τ’ αποτελέσματα που βλέπουμε στις πίστες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι τεχνικοί στο Woking εργάζονται μ’ εξαιρετικό τρόπο, αφού ισχυρίζεται πως οι εργαζόμενοί του συνθέτουν ένα από τα καλύτερα δυναμικά στην ιστορία της ομάδας.

Honda Holds Press Conference Prior To 2015 Formula One World Championship

Κάτι που προκαλεί έκπληξη σε πολλού εκτός από εμένα, καθώς τα έχω δει και πριν, είναι η σταθερή και μετρήσιμη πρόοδος που σημειώνουμε. Κάθε βήμα που κάνουμε έχει προβλεφθεί από την ομάδα κι έχουμε πολύ καλή συσχέτιση με τους υπολογισμούς και την απόδοση στην πίστα, κάτι που είναι υποσχόμενο.

Η δέσμευσή μας παραμένει να κατακτήσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αυτό απαιτεί να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε πτυχή του μονοθεσίου και να έχουμε το καλύτερο στο μονοθέσιο. Ούτε η Honda ούτε εμείς περιμέναμε να είναι τόσο δύσκολη αυτή η πρόκληση, αλλά ξεκίνησαν από ένα λευκό χαρτί, όχι μόνο για τον κινητήρα, αλλά και για τις εγκαταστάσεις πάνω στην έρευνα και ανάπτυξη, καθώς ήταν εντελώς νέες.

Ξυπνώ το πρωί και νιώθω αρκετά μαχητικός. Το DNA της McLaren είναι δυνατό και ξέρω πολύ καλά την αξία μας. Αυτοί που επικρίνουν την ομάδα δεν μπορούν να καταλάβουν. Και είναι τόσο δύσκολο γι’ αυτούς να το σκεφτούν αυτό, αλλά τώρα έχουμε μία από τις καλύτερες ομάδες που είχαμε ποτέ. Είναι μια πολύ επικεντρωμένη ομάδα.

Eddie Jordan

Τα παραπάνω λόγια δε σημαίνουν ότι όλοι έχουν την ίδια άποψη με τον Dennis. Αντιθέτως, ο Eddie Jordan, γνωστός για το θάρρος της γνώμης του, δεν έχει την καλύτερη άποψη για τον 68χρονο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι χειρότερος και από τον Martin Whitmarsh.

Στη McLaren επικρατεί ένα χάος. Έχουν μια σκιά από τον παλιό τους εαυτό, από τότε που έφυγε ο Lewis Hamilton από την ομάδα. Αυτή η αλαζονεία είναι ακόμα εκεί, στην κορυφή της McLaren. Ο Ron Dennis απέλυσε τον Martin Whitmarsh, αλλά ο Whitmarsh ποτέ δεν έκανε τόσο κακή δουλειά όπως κάνει τώρα ο Dennis.

ΠηγήIndependent

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...