Ο Hamilton αγωνιά για βελτιωμένο set-up και ο Rosberg κρύβει την ταχύτητά του

Σχετικά άρθρα

Hamilton

Η σημερινή ημέρα δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον Lewis Hamilton. Εκτός από το γεγονός ότι ο Nico Rosberg σημείωσε την καλύτερη επίδοση και στις δύο περιόδους (FP1, FP2), ο Βρετανός είδε το μονοθέσιό του να μην έχει καλή συμπεριφορά, κάτι που σίγουρα ενοχλεί όταν βρίσκεσαι μπροστά στους συμπατριώτες σου και μάλιστα όταν ο Rosberg έχει κερδίσει τον προηγούμενο αγώνα.

Μόλις τον 4ο καλύτερο χρόνο έγραψε ο Πρωταθλητής στο FP2, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο, διότι ήταν φανερά δυσαρεστημένος με τις ρυθμίσεις στο μονοθέσιό του. Αυτό φάνηκε και από τον αγωνιστικό ρυθμό, εκεί όπου ο team-mate του ήταν σαφώς καλύτερος. Φυσικά, ο ίδιος ξέρει ότι τα πράγματα μπορούν ν’ αλλάξουν μέχρι αύριο, αλλά τονίζει πως πρέπει να γίνει δουλειά.

Ελπίζω πως θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση, διότι, αν δεν υπάρξει, τότε έχουμε πρόβλημα. Δεν ήταν η πιο εύκολη μέρα μας, αλλά ήταν γενικά εντάξει. Ο ρυθμός στις μεγάλες αποστάσεις δεν ήταν σπουδαίος, σίγουρα είχαμε ικανοποιητικό ρυθμό κι έχουμε δουλειά με το set-up, αλλά ήμασταν καλά. Δεν πρόκειται στην πραγματικότητα να καθίσω κάτω και να κοιτάξω προσεκτικά τα γραφήματα, αλλά είναι η ισορροπία που πρέπει να διορθώσουμε.

Θα έλεγα ότι μπορεί να έχουμε κλειστές κατατακτήριες. Το αυτοκίνητο δεν είχε κακή αίσθηση σήμερα, έτσι θα είναι κλειστή μάχη και η Ferrari δείχνει να έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό. Επίσης, μέχρι στιγμής οι εκκινήσεις δείχνουν καλές. Φαίνεται πως είναι ίδιες με τους πρώτους 4 αγώνες, έτσι θα δούμε τι θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο.

sne19251

Ο Hamilton το λέει αυτό διότι η W06 του έχει τον παλιό συμπλέκτη και σήμερα έκανε δοκιμαστικές εκκινήσεις. Ο Βρετανός σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένος με το μονοθέσιό του, ωστόσο προσπαθεί να κρύψει τη δυσαρέσκεια αυτή, ενώ κάτι αντίστοιχο κάνει και ο Rosberg, που σήμερα φάνηκε να έχει με άνεση το πάνω χέρι, όμως και αυτός θέλει να περιορίσει το θεωρητικό του πλεονέκτημα.

Δεν είμαι τόσο χαρούμενος. Το μονοθέσιο γλιστρούσε λίγο παντού σήμερα. Νομίζω ότι ήταν η πίστα σήμερα και ήταν πραγματικά δύσκολα σήμερα. Ειδικά αν ήταν πιο ζεστά σήμερα απ’ ό,τι την Κυριακή, θα πρέπει να προσέξουμε. Σίγουρα, η ισορροπία ήταν καλή, αλλά δε θα είναι ίδια με αυτή της Κυριακής.

Η ισορροπία αλλάζει πολύ με τη φθορά των ελαστικών και όλα αλλάζουν με τις θερμοκρασίες. Θα είναι δύσκολο. Δεν ξέρω τι έκανε ο Hamilton με τον γύρο του. Δεν ήταν αντιπροσωπευτικό. Θα είμαστε κοντά και πρέπει να κάνω τη δουλειά μου.

ΠηγήESPN (1)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα