Ο Webber κατηγορεί τον Vettel και ο Γερμανός αρνείται (;) να του απαντήσει

Σχετικά άρθρα

Vettel-Webber

Μία από τις εντονότερες ενδοοικογενειακές μάχες τα τελευταία χρόνια στη Formula 1 ήταν αυτή των Sebastian Vettel και Mark Webber, όταν οι δύο τους συνυπήρξαν στη Red Bull Racing. Δεν εννοώ ότι είχαν ανταγωνισμό μέσα στην πίστα για την πρώτη θέση -ο Vettel ήταν εμφανώς ταχύτερος τις περισσότερες φορές-, αλλά κυρίως για τις σχέσεις τους εκτός πίστας, καθώς η ομάδα έδειχνε μία εύνοια προς τον Γερμανό, κάτι που δεν άρεσε στον Αυστραλό.

Ο Webber είναι εδώ και δύο χρόνια εκτός Formula 1, συνεπώς μπορεί πλέον να εκφράζεται ελεύθερα για την πρώην του ομάδα και τον πρώην team-mate του. Ένα από τα σημεία που τους έχουν στιγματίσει είναι το Grand Prix της Μαλαισίας, πίσω στο 2013, όταν ο Vettel δεν υπάκουσε στην ομάδα του και προσπέρασε τον Webber, στο γνωστό σκάνδαλο «Multi 21».

Ο 38χρονος ανοίγει και πάλι το στόμα του και υποστηρίζει ότι σ’ εκείνο το περιστατικό, ο Vettel χρησιμοποίησε δικηγόρο, ώστε ν’ αποφύγει τιμωρία από την ομάδα, όπως γράφει στο βιβλίο του «Aussie Grit».

Όταν η Ann Neal (συνεργάτης του) μίλησε με τον Christian Horner σχετικά με τους λόγους που δεν επέπληξαν τον Seb ή και γιατί δεν τον τιμώρησε για το «Multi 21», είπε πως είχε πάρει ένα δισέλιδο κείμενο από τον δικηγόρο του Seb λίγες μέρες μετά τον αγώνα, δηλώνοντας ότι ήταν κατά παράβαση του συμβολαίου του, δίνοντας μια «παράλογη εντολή». Ό,τι και να σκεφτόταν ο Vettel, όταν με προσπέρασε, δεν ήμουν περισσότερο θυμωμένος παρά λυπημένος, για την κατάσταση της ομάδας.

Φαίνεται πως δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι είμαι απλά πιο γρήγορος. Πάντα έπρεπε να υπάρχει μια διαφορετική αιτία. Για ‘μένα, αν κάνεις κάτι σωστά και δίκαια, μια μέρα θα υπάρξει ανταπόδοση, αλλά η αλαζονεία του Seb δεν τον άφηνε να καταλάβει πως κάτι κάνει λάθος και μπορούσε να έλεγε στην ομάδα να κάνει κάτι γι’ αυτό.

GP GRAN BRETAGNA F1/2015

Ο Vettel, από την πλευρά του, αρνήθηκε ν’ απαντήσει σε όλα αυτά, και τόνισε πως ανήκει σ’ εποχές που δεν μπορεί να εκφράσει ελεύθερα αυτό που αισθάνεται, κάτι που σ’ εμένα μοιάζει ως έμμεση απάντηση στον Webber.

Δε μ’ ενδιαφέρει τι πραγματικά λέει ο Mark για ‘μένα. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Δυστυχώς, δεν ανήκω στη γενιά των Senna, Prost, Piquet και Lauda, οι οποίοι δεν έπρεπε ν’ ακούνε αυτά τα σκ*τ@. Αν τους έλεγες τι να κάνουν, θα σου έλεγαν «άντε γ@μ*σου».

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...