Δημοπρατείται μια εκπληκτική συλλογή 48 προπολεμικών αυτοκινήτων

Σχετικά άρθρα

astonishing-pre-war-car-collection-to-go-to-auction-photo-gallery_9

Δύσκολη η ζωή του συλλέκτη αυτοκινήτων. Φαντάσου να έχεις στη κατοχή σου 48 σπάνια και θρυλικά αυτοκίνητα, τα οποία σου πήραν δεκαετίας για να τα μαζέψεις, πολλά εκ των οποίων είναι κατασκευασμένα πριν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και επίσης αρκετά από αυτά έχουν βραβευτεί στο Pebble Beach και στη Villa d’Estate.

astonishing-pre-war-car-collection-to-go-to-auction-photo-gallery_6

Η συλλογή ονομάζεται Frederiksen Collection, από το όνομα του ιδιοκτήτη και η δημοπρασία θα λάβει μέρος στο σπίτι του συλλέκτη στη Δανία. Η λίστα περιλαμβάνει μερικά από τα πιο σπάνια μοντέλα των Rolls-Royce, Bentley, Mercedes-Benz, Lagonda, Maybach, ένα Cord 812 και πολλά άλλα όπως Horch, Isotta Fraschini, Lincoln, Packard, Auburn και Pierce Arrow .

Τη δημοπρασία έχει αναλάβει ο οίκος Bonhams και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου και θα αποτελέσει μια από τις πιο εντυπωσιακές και σπάνιες συλλογές που έχουν δημοπρατηθεί ποτέ. Θα είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον event, με τα εκατομμύρια να ανεβαίνουν στο δευτερόλεπτο.

ΠηγήBonhams

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...