Η McLaren ξεκινά την παραγωγή της P1 GTR νωρίτερα από το προγραμματισμένο

Σχετικά άρθρα

McLaren-P1-GTR-1689

Σύμφωνα με πληροφορίες Ολλανδικού μέσου, η McLaren αποφάσισε να ξεκινήσει την παραγωγή του απόλυτου track-day παιχνιδιού της, νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Το αρχικό σχέδιο, προέβλεπε την έναρξη της παραγωγής της P1 GTR αφού ολοκληρωθεί η παραγωγή της P1 αλλά η Αγγλική εταιρία για κάποιον λόγο αποφάσισε να επιταχύνει το πρόγραμμα.

Η McLaren έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 42 παραγγελίες. 42 άτομα που είναι διατεθειμένα να πληρώσουν περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ για την απόλυτη αλλά όχι επίσημα street-legal, P1, ενώ υπολογίζεται ότι η παραγωγή θα σταματήσει στα 45 αυτοκίνητα. Να θυμίσουμε ότι η P1 GTR κινείται από το ίδιο “power unit” που κινεί και την απλή P1 αλλά στην προκειμένη περίπτωση, αποδίδει 1.000 άλογα. Φυσικά, η αεροδυναμική της GTR είναι “αγωνιστική” ενώ το βάρος έχει μειωθεί κατά 50 κιλά. Όσο για το εσωτερικό, δύο λέξεις αρκούν: σπαρτιατικό και “αγωνιστικό”.

Το πρώτο event για την P1 GTR, είναι προγραμματισμένο για τον ερχόμενο Οκτώβριο που σημαίνει ότι ενώ δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα ολοκληρωθεί η παραγωγή της, πολλοί ιδιοκτήτες θα πιέζουν την McLaren ώστε να χαρούν το απόκτημα τους όσο το δυνατόν ταχύτερα.

ΠηγήTelegraaf.nl

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...