Marko: Ο Verstappen δεν πάει πουθενά

Σχετικά άρθρα

Verstappen-Marko

Το νεότερο οδηγικό δίδυμο της Formula 1 βρίσκεται στις τάξεις της Toro Rosso, με τον Max Verstappen να είναι ο νεότερος πιλότος στην ιστορία του αθλήματος. Η πρώτη του σεζόν δεν είναι κακή, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τους 10 από τους 19 έως τώρα βαθμούς για την ιταλική ομάδα, έχοντα δείξει μερικά πολύ καλά στοιχεία.

Οι γνωστές φήμες σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις δεν άφησαν εκτός παιχνιδιού τον μικρό Ολλανδό, ενώ κάποιοι υποστήριξαν πως ίσως να υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της Ferrari. Ο Helmut Marko, αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull, φροντίζει να διαψεύσει όλα αυτά, λέγοντας πως ο Verstappen θα είναι μακροχρόνια δεσμευμένος μ’ αυτούς.

Ο Max έχει ένα πολυετές συμβόλαιο με τη Red Bull. Το σχέδιο λέει ότι θα οδηγήσει και την επόμενη σεζόν για την Toro Rosso.

Και όλα αυτά μετά από το κακό Grand Prix που είχε ο 17χρονος στο Silverstone: στις κατατακτήριες ήταν 13ος -6 θέσεις κάτω από τον Carlos Sainz– και στον αγώνα εγκατέλειψε μετά από οδηγικό λάθος που τον έβγαλε εκτός πίστας. Ο Marko δείχνει να είναι λίγο ενοχλημένος με το λάθος που έκανε την Κυριακή, ενώ τονίζει πως η ομάδα θα πρέπει να αυξάνει και όχι να μειώνει την απόδοσή της μετά την Παρασκευή.

Ήταν πολύ καλός την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου, αλλά όχι τόσο καλός στις κατατακτήριες και τον αγώνα. Ήταν άτυχος το Σάββατο, έχοντας ένα τεχνικό πρόβλημα, αλλά επίσης έχει να κάνει και με την εμπειρία. Δεν είναι τόσο σημαντική η τρίτη θέση την Παρασκευή, για παράδειγμα. Γενικά, νομίζω ότι η Toro Rosso πρέπει να γίνει καλύτερη στη βελτίωση μέσα στο 3ήμερο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr