Η Audi δίνει 178 εκατ. ευρώ ως οικονομική βοήθεια στους εμπόρους της στην Κίνα

Σχετικά άρθρα

audi china car dealers sales

H Audi θέλοντας να βοηθήσει τους εμπόρους της στη Κίνα λόγω της μείωσης των πωλήσεων, ανακοίνωσε πως θα τους δώσει οικονομική βοήθεια ύψους 1,2 δισ. γιουάν (178 εκατ. ευρώ). Η μειωμένη ζήτηση των πολυτελών οχημάτων στη Κίνα, οδήγησε την Γερμανική εταιρία να δώσει αυτή τη χρηματική βοήθεια, στη μεγαλύτερη αγορά της παγκοσμίως, που αντιστοιχεί στο 1/3 των συνολικών ετήσιων πωλήσεων της.

Η αβεβαιότητα που υπάρχει στην αγορά της Κίνας, έχει οδηγήσει στη βίαιη πτώση των τιμών των μετοχών, με την Audi να αναθεωρεί τη περασμένη εβδομάδα τον στόχο πωλήσεων της για το 2015, σε λιγότερα από 600.000 αυτοκίνητα. Πέρυσι, η Audi πούλησε 578.932 αυτοκίνητα στη Κίνα.

Σε αντίστοιχη επιδότηση στο δίκτυο των αντιπροσώπων της στη Κίνα, προέβη τόσο η Volkswagen, όσο και η Toyota. Η επιδότηση της VW είναι ύψους 1 δισ. γιουάν (148,5 εκατ. ευρώ), με την Toyota να έχει δώσει στους αντιπροσώπους της φέτος 1,24 δισ. γιουάν (€184 εκατ.). Η BMW τον περασμένο Μάιο συμφώνησε να δώσει 5,1 δισ (757,5 εκατ. ευρώ) στους αντιπροσώπους της, με την Renault να δεσμεύεται πως θα δώσει εκπτώσεις στους αντιπροσώπους της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...