Την επιθυμία του να παραμείνει στη Ferrari εκφράζει ο Raikkonen

Σχετικά άρθρα

GP GRAN BRETAGNA F1/2015

Με ένα καυτό όνομα, δεν προξενεί καμία εντύπωση το ενδιαφέρον των εφημερίδων για το μέλλον του Kimi Raikkonen. Ο οδηγός της Ferrari όχι απλώς έχει συνδεθεί με τον Valtteri Bottas, αλλά έχει γραφτεί πως οι Ιταλοί πλήρωσαν τη Williams, προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον οδηγό της, κάτι που διαψεύστηκε αμέσως και με κατηγορηματικό τρόπο.

Το θέμα έχει σίγουρα ακόμα ψωμί και η Silly Season θα ασχολείται με αυτό μέχρι να έχουμε την τελική ανακοίνωση για την παραμονή ή την αποχώρησή του από το Maranello. Ο «Iceman» από την πλευρά του έχει ρίξει το μπαλάκι στην ομάδα του, προτού να το πάρει πίσω, και τώρα επισημαίνει πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει να οδηγεί για την πιο επιτυχημένη ομάδα του αθλήματος.

Κάθε χρόνο, είμαι στην ίδια κατάσταση· δεν έχει διαφορά αν έχω ή όχι συμβόλαιο. Έχω συμβόλαιο, όμως είναι μια επιλογή. Έχω ξεκαθαρίσει στην ομάδα τι θέλω να συμβεί, δηλαδή να παραμείνω εδώ και την επόμενη σεζόν, αλλά δεν ξέρω περισσότερα από εσάς.

Δεν διαβάζω πολύ τις εφημερίδες, αλλά βλέπω ότι γράφονται πολλά. Δεν ξέρω τι θα γίνει και δεν μπορώ να φανταστώ. Θα ήθελα να ξέρω, μα θα περιμένω μέχρι να γνωρίζω και θα δούμε τι θα γίνει μετά. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα είμαι ο πρώτος που θα ξέρει σε σχέση με τις εφημερίδες.

Δεν βλέπω το νόημα να τρέχω αν δεν πιστεύω ότι έχω την ταχύτητα. Είμαι σίγουρος ότι την έχω. Το έχω αποδείξει πολλές φορές, αλλά, όταν κοιτάς τους  βαθμούς και τα αποτελέσματα, δεν φαίνεται. Ξέρω πώς έχουν τα πράγματα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για ‘μένα.

GP GRAN BRETAGNA F1/2015

Για το θέμα της ταχύτητάς του που αναφέρει ο Φινλανδός, την ίδια άποψη έχει και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ferrari, James Allison, αλλά ο Βρετανός εντοπίζει τη μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο οδηγών του στα λάθη που κάνουν, εκεί που ο Sebastian Vettel τα πηγαίνει σίγουρα καλύτερα.

Κάποιες φορές ο Kimi είναι πιο γρήγορος και κάποιες άλλες ο Seb. Η διαφορά είναι ότι ο Sebastian ποτέ ή σχεδόν ποτέ δεν κάνει λάθη. Φέτος, μόνο στο Μπαχρέιν είδαμε ότι μπορεί να κάνει λάθη, αλλά, εκτός από εκείνο το Σαββατοκύριακο, σχεδόν ποτέ δεν έκανε λάθη.

Ο Kimi, ειδικά στις κατατακτήριες, είχε μερικά ακόμα σφάλματα. Θα έλεγα το ίδιο αν ο Kimi ήταν δίπλα μου και νομίζω ότι θα το δεχόταν. Μερικές φορές, το μόνο που θέλεις είναι ένα λάθος για να καταστρέψεις ένα Σαββατοκύριακο, αλλά η ταχύτητα είναι εκεί και ο Kimi το ξέρει αυτό, επίσης.

[Πηγές: Autosport, Autosprint]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...