Φορτηγό στη Ρωσία σταματά την κατάλληλη στιγμή… έστω και με το πλάι

Σχετικά άρθρα

Truck

Όσο χρήσιμα είναι τα φορτηγά για τη μεταφορά προϊόντων, άλλο τόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν στον δρόμο. Αρκετά είναι τα ατυχήματα που οφείλονται στα μεγάλα αυτά οχήματα, με την μεγάλη τους ορμή να είναι ένα πρόβλημα όταν πρέπει να σταματήσουν επειγόντως· είτε με τον φυσιολογικό τρόπο είτε… με το πλάι.

Το περιστατικό που θα δεις στο παρακάτω video σημειώθηκε στο Irkutsk της Ρωσίας. Ένα μεγάλο φορτηγό που μετέφερε λαχανικά ξέφυγε από την πορεία του, όταν ένα από τα ελαστικά κλάταρε. Το βαρύ όχημα χτύπησε στα προστατευτικά, με αποτέλεσμα να γυρίσει στο πλάι και να συρθεί για μερικά μέτρα, προτού σταματήσει εγκαίρως μπροστά από το αυτοκίνητο που καταγράφει το ατύχημα.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου έμειναν μόνο με το καρδιοχτύπι και ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε. Τυχερό, όμως, ήταν και το φορτηγάκι που κινείται στο αντίθετο ρεύμα με την νταλίκα, γιατί, αν αυτή είχε διαφορετική πορεία, τότε πιθανότατα θα μιλούσαμε για σοβαρό τραυματισμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr