Η Williams θα αποφασίσει για τον Bottas – Φήμες για ανακοίνωσή του από τη Ferrari στη Monza

Σχετικά άρθρα

Valtteri Bottas

Το καυτό θέμα για τον team-mate του Sebastian Vettel δεν γίνεται να μην συζητηθεί στο Ουγγρικό Grand Prix. Η παρουσία του Autoblog.gr στην πίστα μάς δίνει τη δυνατότητα να μαθαίνουμε ό,τι συζητείται στα paddock. Κατ’ αρχάς, αυτά που ακούμε είναι πολλά, ενώ ακόμα και ο Romain Grosjean συνδέεται με κάποιον τρόπο με τη Scuderia, ωστόσο το σενάριο αυτό είναι σχεδόν απίθανο.

Το βασικό όνομα που υπάρχει είναι φυσικά αυτό του Valtteri Bottas. Εδώ και καιρό διαβάζουμε δημοσιεύματα για τον Φινλανδό, ως τον αντικαταστάτη του Kimi Raikkonen, όμως νέες φήμες προέκυψαν τώρα. Σύμφωνα με όσα λέγονται στο Hungaroring, η ανακοίνωση του 25χρονου από την Ferrari είναι θέμα χρόνου και μάλιστα είναι «πολύ πιθανό» να συμβεί ακόμα και στη Monza, στις 4-6 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τις επίσημες δηλώσεις τώρα, τα πράγματα παραμένουν σε θολό τοπίο. Η Scuderia έχει διαψεύσει κάποιες φήμες που έκαναν λόγο για συμφωνία και για πληρωμή της Williams, ο Raikkonen θέλει να παραμείνει στο Maranello και τώρα ο manager του Bottas, Didier Coton, υπογραμμίζει πως η απόφαση για το μέλλον του πελάτη του ανήκει στην ομάδα του Grove.

Ο Valtteri είναι με τη Williams, όπως ξέρουμε. Το μέλλον του εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη Williams. Πάρα πολλές είναι οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα. Τα ΜΜΕ γράφουν μόνο φήμες. Όταν άκουσα αυτό που γράφτηκε (ότι η Ferrari πλήρωσε τη Williams), έστειλα ένα απλό tweet για να ηρεμήσουν. Οι φήμες δεν κάνουν καλό ούτε στη Williams ούτε στον Raikkonen. Δεν είναι δίκαιο.

Να κλείσει τα αφτιά σου σε όλα αυτά προσπαθεί να κλείσει ο Bottas, ο οποίος λέει:

Ως οδηγός, προσπαθώ πάντα να τα ελαχιστοποιώ όλα αυτά και ναι, υπάρχει πολλή συζήτηση. Το χειρότερο ήταν όταν κάποιος ήρθε και με συνεχάρη για το συμβόλαιο, ακόμα κι αν δεν έχει γίνει τίποτα.

Κινητικότητα στο θέμα παραδέχεται ότι υπάρχει η αναπληρωτής επί κεφαλής της Williams, Claire Williams.

Υπάρχουν ιδιωτικές συζητήσεις. Θα πρέπει να είναι ιδιωτικές, επειδή υπάρχουν συμβόλαια.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα