Spy Photos: Οι πρώτες του εσωτερικού της BMW 1-Series sedan

Σχετικά άρθρα

2016 BMW 1-Series Sedan spy photo

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της Σειράς-1 sedan στην Κίνα, και αυτή τη φορά έχουμε μια μικρή πρώτη γεύση από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Απ’ότι μπορώ να διακρίνω αυτό είναι ότι μοιάζει με αυτό της Σειράς 2 Active Tourer και της νέας Χ1. Το αυτοκίνητο θα είναι μπροστοκίνητο, θα κατασκευάζεται πάνω στην UKL1 πλατφόρμα και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017.

2016 BMW 1-Series Sedan spy photo

Έχει κωδική ονομασία F52, με φυσικούς του αντιπάλους να είναι το Audi A3 Sedan και η Mercedes-Benz CLA ενώ όπως δηλώνουν και μέσα από την BMW, το μοντέλο έχει πολύ μεγάλη σημασία για την εταιρία αφού η Αμερικανική και η Κινεζική αγορά δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε μικρά, premium, τετράθυρα sedans.

2016 BMW 1-Series Sedan spy photo

Από κινητήρες θα προσφέρεται με τους ίδιους της με την facelift Σειρά 1 και της Σειρά 2 Active Tourer. Αυτό σημαίνει ότι θα διαθέτει μία ποικιλία τρικύλινδρων (1.500 κ.εκ) και τετρακύλινδρων (2,0-λίτρων) υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ στη διαθέσιμη γκάμα θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...