Aντρόγυνο από την Αμερική αύξησε τη συλλογή του στις 79 Viper

Σχετικά άρθρα

dodge-viper-3

Θυμάσαι το αντρόγυνο που είχε στη συλλογή του 65 Viper, ανάμεσα στα 100 συνολικά οχήματα που έχουν στο γκαράζ τους; Ε, τώρα οι Viper έφτασαν τις 79. Ο Wayne και η D’Ann Rauh απέκτησαν πρόσφατα τα κλειδιά δυο customised Viper GTC από το εργοστάσιο της εταιριας στο Detroit.

dodge-viper-7

H Dodge με την Viper GTC, δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσεις την αποκλειστικά δική σου Viper, μιας και η Dodge προσφέρει 8.000 εξωτερικά χρώματα, 24.000 χρώματα για τις διπλές λωρίδες, 11 διαφορετικές ζάντες, 16 χρωματικούς συνδυασμούς στο εσωτερικό, 7 αεροδυναμικά πακέτα, 3 χρώματα για τις δαγκάνες των φρένων και 4 διαφορετικές αναρτήσεις. Όλα τα παραπάνω, δημιουργούν 25 εκατ. πιθανούς συνδυασμούς, έτσι ώστε ο κάθε πελάτης να κάνει την Viper του όπως ακριβώς την επιθυμεί.

dodge-viper-8

Η Viper GTC βασίζεται πάνω στην Viper GT, με την Dodge να παρέχει στους ιδιοκτήτες της Viper GTC, φωτογραφίες και πληροφορίες από τη διαδικασία κατασκευής της χειροποίητης Viper τους, με την διαδικασία βαφής να χρειάζεται 140 με 160 ώρες. Η τιμή της Dodge Viper GTC ξεκινά από τις 94.995 δολάρια, με την Dodge να στέλνει στους ιδιοκτήτες της κάθε Viper GTC, δωρεάν, μια μινιατούρα 1:18 της Viper, για να επιβεβαιώσει την επιλογή του χρώματος που επέλεξαν.

Το ζευγάρι απέκτησε εμμονή με το συγκεκριμένο όχημα το 2006, όταν μπήκαν σε μία έκθεση για να αγοράσουν μία Viper. Έκτοτε, έχουν αγοράσει όλες αυτές…Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr