Ως απάντηση στους επικριτές της Scuderia είδε τη νίκη στην Ουγγαρία ο Arrivabene

Σχετικά άρθρα

GP UNGHERIA F1/2015

Η εξέλιξη κατά τη διάρκεια της χρονιάς ήταν ένας τομέας που πονούσε πολύ την Ferrari τα προηγούμενα χρόνια και κερδίζοντας φέτος μόλις στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς, και με την Mercedes να παραμένει παντοδύναμη, άρχισαν οι γκρίνιες εντός κι εκτός Ιταλίας, για την απόδοση της Scuderia. Σήμερα μπορεί να μην κύλησαν όλα ιδανικά για τους κόκκινους, αφού με την εγκατάλειψη του Raikkonen χάθηκε το 1-2, όμως η νίκη του Vettel θα πρέπει, σύμφωνα με τον Maurizio Arrivabene, να κάνει τους επικριτές της Scuderia να σωπάσουν.

Μέχρι την περασμένη εβδομάδα μιλούσαν για εμάς ως μια καταστροφή. Πιθανότατα δεν είναι σε θέση να διαβάζουν τους αριθμούς ή δεν θέλουν να διαβάζουν τους αριθμούς.

Ναι, έχουμε δύο νίκες, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να εργαστούμε σκληρά, όπως συνέβη αυτό το Σαββατοκύριακο. Την Παρασκευή παλεύαμε πολύ και σε κάποια φάση, ο James Allison μου είπε: “Αν πρέπει να σκεφτώ τη χειρότερη μέρα της καριέρας μου, τότε σήμερα είναι η χειρότερη!”. Αλλά βάλαμε τα πάντα στη σωστή σειρά, δουλέψαμε με αποφασιστικότητα, και αυτό είναι κάτι που σας λέει τα πάντα για αυτή την ομάδα που συνεχώς γίνεται όλο και καλύτερη.

GP UNGHERIA F1/2015

Είμαι πολύ απογοητευμένος διότι, για να είμαι ειλικρινής, ο Kimi ήταν πολύ καλός σήμερα. Και οι δύο οδηγοί μας ήταν καλοί, ιδιαίτερα κατά την εκκίνηση. Αυτή είναι η F1 και μερικές φορές αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Μερικές φορές κερδίζεις επειδή η άλλη ομάδα σκοράρει ένα αυτογκόλ, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να δεχτούμε αυτό.

Και πάλι, συγχαρητήρια στον Kimi για ό,τι έκανε και σήμερα, αλλά, δυστυχώς, κάτι συνέβη και δεν πήραμε το 1-2. Θα είναι μια καλή περίπτωση να το πετύχουμε στο μέλλον, οπότε πρόκειται για μια ακόμη πρόκληση.

Όπως είναι φυσικό, ούτε ο Iceman μπορούσε να είναι εκατό τα εκατό ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα και τη νίκη της ομάδας, αφού η MGU-K της SF-15T κατέστρεψε μια καλή εμφάνιση, που τόσο πολύ την είχε ανάγκη.

GP UNGHERIA F1/2015

Είχαμε κακούς αγώνες, κι αυτός είναι ακόμη ένας. Προφανώς θα ήταν πολύ καλύτερο για την ομάδα να κάναμε το 1-2, αλλά ως ομάδα κερδίσαμε με τον Seb κι αυτό είναι καλό.

Πονέσαμε που δεν ήρθε το 1-2, επειδή είχαμε εύκολα την ταχύτητα και τα πάντα ήταν εκεί, απλά μας χτύπησε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Δυστυχώς, αυτό είναι μέρος της τύχης μας, μέρος του σπορ και μέρος των αγώνων και δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε. Το αυτοκίνητο χάλασε, αλλά, στο τέλος της ημέρας, κάναμε το μέγιστο που θα μπορούσαμε.

Αν κοιτάξει κανείς το τελικό αποτέλεσμα (στην βαθμολογία) δεν φαίνεται σπουδαίο, αλλά είναι πολύ μακριά από την καταστροφή του προηγούμενου έτους. Είχαμε όλα αυτά τα ζητήματα και τα προβλήματα, και τώρα εμείς συνεχίσουμε να πιέζουμε και ελπίζουμε να έχουμε λίγη τύχη. Δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, μεγάλο αγώνα, αλλά απλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα έχουμε οποιαδήποτε ζητήματα στο πλαίσιο του Σαββατοκύριακου.

Η Ferrari αφιέρωσε κι επίσημα την σημερινή νίκη στον Jules Bianchi -μέσω του προέδρου της- το νεαρό Γάλλο που αποτελούσε για χρόνια μέλος της ομάδας και σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον της Scuderia στην Formula 1.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα