Hamilton και Rosberg θέλουν να αφήσουν πίσω τους την εμφάνιση στην Ουγγαρία

Σχετικά άρθρα

f1hun2015_jk1761167

Στη νέα εποχή της Formula 1 δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις Mercedes εκτός βάθρου, ειδικά όταν δεν συντρέχουν λόγοι αξιοπιστίας. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που αυτό συνέβη στα ίσια, με τους Lewis Hamilton και Nico Rosberg να θέλουν να ξεχάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την εμφάνιση στο Hungaroring. Από την πλευρά του, ο πρωταθλητής πήρε πάνω του την ευθύνη για τα πολλά λάθη, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από την ομάδα και κατά τη διάρκεια του Grand Prix.

Ναι, αναλαμβάνω την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα! Ήμουν χαμένος και δεν έχω λέξεις να το εξηγήσω, απλά ήταν μια πραγματικά κακή απόδοση για εμένα, με συνεχή λάθη, και δεν ξέρω αν οφείλονταν σε έλλειψη συγκέντρωσης.

Δεν αισθάνομαι ιδιαίτερα ανακουφισμένος αυτή τη στιγμή και είχα σίγουρα μια κακή μέρα στο γραφείο, μια πολύ κακή μέρα στο γραφείο. Πίεσα, δεν τα παράτησα ποτέ, αλλά σε κάθε εμπόδιο υπάρχουν δύο διαφορετικές κατευθύνσεις και κάθε φορά επέλεξα τη λανθασμένη. Μπορώ να μάθω πολλά από τη σημερινή μέρα και να αντέξω το χτύπημα.

Αν αξίζω τους βαθμούς; Δεν το έβαλα κάτω και είχα καλό ρυθμό, αλλά μέσα από όλα αυτά που συνέβησαν θα κάνω ένα διάλειμμα και θα επιστρέψω πιο δυνατός. Ήταν μία από τις χειρότερες επιδόσεις μου εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά είμαστε όλοι άνθρωποι.

Εξίσου απογοητευμένος είναι και ο Nico Rosberg, που έχασε μια χρυσή ευκαιρία να κλείσει τη διαφορά από τον αντίπαλό του για τον τίτλο. Ο Γερμανός δεν είχε την ταχύτητα για να κερδίσει, όμως η επαφή με τον Ricciardo του στοίχισε τους πολύτιμους βαθμούς μιας δεύτερης ή τρίτης θέσης.

SNE12613

Όλα πήγαιναν πολύ καλά μέχρι τον 64ο γύρο, μετά από αυτό… απλά δεν ήμουν πουθενά. Ο αθλητισμός είναι πολύ δύσκολος μερικές φορές, κι έτσι είναι τα πράγματα, χάνοντας όλους αυτούς τους βαθμούς. Οι αγώνες είναι πολύ δύσκολοι μερικές φορές και είναι ένα απαίσιο συναίσθημα να χάνεις στο τέλος. Για εμένα, το περιστατικό με τον Daniel ήταν αρκετά σαφές.

Είχα την ιδανική γραμμή, εκείνος φρέναρε πολύ αργά και άνοιξε την πορεία του. Στη συνέχεια έμεινα στην αγωνιστική γραμμή, οπότε ήταν δική μου η στροφή, αλλά είχε ακόμη την εμπρός του πτέρυγα εκεί και με χτύπησε, πληγώνοντας το ελαστικό μου. Αυτό κατέστρεψε τον αγώνα μου, που είναι κρίμα, καθώς θα μπορούσα να έχω κερδίσει πολλούς πόντους έναντι του Lewis.

Μετά από έναν αγώνα σαν αυτό, θέλω να επιστρέψω εκεί έξω (στην πίστα). Είμαι πολύ απογοητευμένος για τη σημερινή ημέρα.

Αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του Toto Wolff, ο οποίος αποκάλυψε πως τα λάθη και οι ατυχίες της Mercedes ίσως να ήταν και “θείο” θέλημα, όχι όμως του Θεού… αλλά του θείου Bernie.

Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι χάσαμε έδαφος από τη Ferrari και τον Vettel. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι λίγο απογοητευμένος. Ο Bernie ήταν εδώ λέγοντας: “Σας ευχαριστώ πολύ για μια εξαιρετική ημέρα για την Formula 1”. Είχαμε επίσης μερικά γέλια πριν τον αγώνα, όταν μας είπε: “Μην κερδίσετε κι αυτόν τον αγώνα, είναι σημαντικό για τη Formula 1.”

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr