Αρχική Κατασκευαστές Nissan Κάποιος μετέτρεψε ένα Nissan Maxima σε cabrio και απέτυχε παταγωδώς να το πουλήσει

Κάποιος μετέτρεψε ένα Nissan Maxima σε cabrio και απέτυχε παταγωδώς να το πουλήσει

5
Κάποιος μετέτρεψε ένα Nissan Maxima σε cabrio και απέτυχε παταγωδώς να το πουλήσει

2004_Nissan_Maxima_Convertible_20

Στο eBay βρίσκεις τις πιο παράξενες αγγελίες και το χειρότερο, κάποιοι ζητούν λεφτά για τις δημιουργίες τους. Το μοναδικό αυτό Nissan Maxima που βλέπεις αφού του κόπηκε η οροφή μετατράπηκε σε cabrio, ενώ άλλαξαν και οι βάσεις των πίσω θυρών, που πλέον ανοίγουν αντίθετα…τύπου Rolls Royce.

2004_Nissan_Maxima_Convertible_14

Το αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 2004 και αν πιστέψουμε τον πωλητή έχει διανύσει μόλις 28.047 χλμ, όντας σε πολύ καλή κατάσταση. Όντας στη πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού, διαθέτει μεταξύ άλλων θερμαινόμενα και ηλεκτρικά δερμάτινα καθίσματα (εμπρός/πίσω), cruise control, ηλεκτρικά παράθυρα, καθώς επίσης -όπως αναφέρει στη περιγραφή- μια πολύ σπάνια εργοστασιακή κεντρική κονσόλα με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης.

Το αυτοκίνητο πατάει χαμηλότερα κατά 5 εκατοστά, φοράει τρυπητούς δίσκους, νέα ανοξείδωτη εξάτμιση και ζάντες προερχόμενες από Infiniti. Μηχανικά δεν έχει αλλάξει κάτι και φοράει τον εργοστασιακό 6-κύλινδρο κινητήρα απόδοσης 270 ίππων και 345 Nm ροπής. Ακόμα, υπάρχει μια μεταλλικό χωροδικτύωμα διαμέτρου μιας ίντσας για την ενίσχυση της στιβαρότητας του πίσω μέρος.

2004_Nissan_Maxima_Convertible_06

Παρόλα αυτά, ο πωλητής δεν κατάφερε να πουλήσει το one-off Maxima του στο eBay, καθώς δεν έπιασε την επιθυμητή τιμή, με την μεγαλύτερη τιμή από τα 30 bids να ήταν 10.100 δολάρια (€9.203).