Η Porsche 918 Spyder γίνεται το θύμα μιας αποτυχημένης επίδειξης

Σχετικά άρθρα

Crashed Porsche 918 Spyder

Η Porsche 918 Spyder μπορεί από μόνη της να ικανοποιήσει την επιθυμία σου για να κάνεις επίδειξη στον κόσμο. Βλέπεις, η εμφάνισή της σε συνδυασμό με τη δύναμή της εντυπωσιάζουν τους πάντες, όμως υπάρχουν οδηγοί που δεν είναι απολύτως ικανοποιημένοι από αυτό. Έτσι, θέλουν και οι ίδιοι να επιδείξουν το αυτοκίνητό του ή και τις ικανότητές τους, κι ένας τρόπος είναι να γίνεις λίγο πιο… άγριος.

Το κακό σε τέτοιες περιπτώσεις παραμονεύει και μπορεί να εμφανιστεί αν δεν κάνεις κάτι σωστά. Αυτό συνέβη και στον Saint Tropez, όταν ο οδηγός της ασημί 918 Spyder, βλέποντας τον κόσμο συγκεντρωμένο, είπε να κάνει μια δυνατή εκκίνηση, παρόλο που μπροστά του δεν είχε πολύ χώρο, ενώ βρισκόταν και άλλοι άνθρωποι. Κοινώς, το μέρος ήταν εντελώς ακατάλληλο!

Αποτέλεσμα ήταν χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε ένα SUV, προκαλώντας ζημιές στο εμπρός μέρος του γερμανικού hypercar. Η σύγκρουση ήταν αρκετά δυνατή για να ανοίξουν οι αερόσακοι και τώρα ο τύπος θα πρέπει να πληρώσει τις ζημιές -προφανώς κι έχει τα χρήματα να το κάνει-, όμως το… ρεζίλεμα δεν μπορείς να το εξαφανίσεις όσα χρήματα κι αν έχεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

10.000 νεκροί από τροχαία συμβάντα σε επαρχιακές οδούς στην ΕΕ το 2022

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), το 2022 στην Ε.Ε περίπου 10.000 άνθρωποι έχασαν τη...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr