Η Infiniti Βρετανίας δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να οδηγήσει μονοθέσιο της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Infiniti Red Bull

Το όνειρο του κάθε οπαδού της Formula 1 θα ήταν να οδηγήσει κάποτε ένα μονοθέσιο από το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο, όμως όλοι μας θα θέλαμε να ζήσουμε αυτή την εμπειρία μετά από την καθοδήγηση ενός οδηγού από τη Formula 1. Όσο απίστευτο μπορεί να σου φαίνεται η Infiniti προσφέρει την ευκαιρία να το κάνει κάποιος, αλλά δυστυχώς αφορά την Ελλάδα.

Ως συνεργάτης της Red Bull Racing, η Infiniti χαρίζει σε κάποιον 25 και άνω ετών οδηγό από την Αγγλία, τη Ρωσία, το Μεξικό ή και τις χώρες της Μέση Ανατολή την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Για να πάρει κάποιος μέρος, θα πρέπει να κάνει test drive σε ένα αυτοκίνητο της εταιρείας και στη συνέχεια θα επιλεχθούν 25 άτομα, οι οποίοι θα αξιολογηθούν από μία ομάδα -μεταξύ τους θα είναι και ο Sebastien Buemi- για τις οδηγικές τους ικανότητες και θα επιλεχθεί ο καλύτερος.

Στη συνέχεια, μεγάλος νικητής θα κάνει με εξάσκηση στον προσομοιωτή της Red Bull στο Milton Keynes και τελικά θα ταξιδέψει στο Dubai για να οδηγήσει ένα παλαιότερο μονοθέσιο της αυστριακής ομάδας, υπό τις οδηγίες του Daniil Kvyat. Αναλυτικά τους όρους μπορείς να τους διαβάσεις εδώ, σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι και ζεις σε μία από τις τυχερές χώρες.

ΠηγήInfiniti

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...