Ανάκληση 227 Smart Fortwo στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Smart Fortwo 0.8 Cdi facelift Test Drive (2)

227 Smart Fortwo (BM453342, BM453343, BM453344 και BM453353) παραγωγής Απριλίου 2014 έως Νοεμβρίου 2014 ανακαλούνται στην Ελλάδα για αντικατάσταση των αμορτισέρ του μπροστινού άξονα.

Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα θα μπορούσε να μην έχει εκτελεστεί σωστά η συγκόλληση της βάσης του βραχίονα ράβδου στρέψης στο αμορτισέρ, λόγω ενός σφάλματος του προμηθευτή. Υπό ιδιαίτερα υψηλές καταπονήσεις θα μπορούσαν να αποκοπούν οι ραφές συγκόλλησης της βάσης. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστούν δυσμενώς οι ιδιότητες οδήγησης του οχήματος λόγω μιας ισχυρότερης κλίσης ταλάντωσης. Ακόμα και η πρόκληση ζημιάς στα ελαστικά θα ήταν εφικτή σε μεγαλύτερες περιστροφές του τιμονιού. Στα εμπλεκόμενα οχήματα δε θα μπορούσε συνεπώς να αποκλειστεί ο αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος. Γι’ αυτό το λόγο, στα πλαίσια ανάκλησης, θα αντικατασταθούν προληπτικά τα αμορτισέρ του μπροστινού άξονα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Επιβατικών Οχημάτων smart της Mercedes-Benz Ελλάς, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση των αμορτισέρ του μπροστινού άξονα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 800 11 76000.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στα 360 kW ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής στην Ελλάδα

Ο ΣΕΑ στον Κορινό, που βρίσκεται στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, διαθέτει πλέον τον ισχυρότερο DC ταχυφορτιστή στην Ελλάδα, ο οποίος ανήκει στο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών...

Η Jeep ανακαλεί 105.106 Wagoneer και Grand Wagoneer

Η Jeep ανακοίνωσε πως ανακαλεί παγκοσμίως 105.106 Wagoneer και Grand Wagoneer που κατασκευάστηκαν μεταξύ 24 Φεβρουαρίου 2021 και 11 Σεπτεμβρίου 2023. Αιτία της ανάκλησης είναι...
Autoblog.gr