Επαγγελματίας οδηγός δούλευε για σχεδόν 40 χρόνια χωρίς δίπλωμα αυτοκινήτου

Σχετικά άρθρα

GheorgheUngureanu

Μπορεί να μιλάμε για δημόσιους υπαλλήλους με πλαστά πτυχία στη χώρα μας, αλλά αυτό που έκανε ο Gheorghe Ungureanu από τη Ρουμανία ξεπερνάει κάθε φαντασία. Ο άντρας αυτός οδηγούσε για 39 ολόκληρα χρόνια επαγγελματικά χωρίς δίπλωμα αυτοκινήτου.

Αλλά ας πάρουμε λίγο την ιστορία από την αρχή. Το 1976 όταν ο Gheorghe ήταν 24 ετών, συνελήφθη να οδηγάει υπό την επήρεια αλκοόλ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης από τις αρχές. Αργότερα μετανάστευσε στην Γαλλία, όπου με τη δικαιολογία ότι του έκλεψαν τα χαρτιά του και ανάμεσα σε αυτά και το δίπλωμα αυτοκινήτου, κατάφερε να βρει δουλειά ως οδηγός. Όπως καταλαβαίνεις τις επόμενες τέσσερις δεκαετίες ήταν πολύ απασχολημένος για να σκεφτεί ότι πρέπει να βγάλει δίπλωμα, αλλά όλα άλλαξαν χθες, όταν συνελήφθη και πάλι, κοντά στο σπίτι του αυτή τη φορά για υπερβολική ταχύτητα, πηγαίνοντας με 25 km/h πάνω από το όριο.

Ο Gheorghe τώρα αντιμετωπίζει ποινή που αγγίζει τα τρία χρόνια και περιμένει να δικαστεί από τις τοπικές αρχές, είναι όμως πραγματικά απίστευτο πως κατάφερε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα να οδηγάει χωρίς να καταλάβει κανείς ότι δεν έχει δίπλωμα. Ακολουθεί video από το δελτίο ειδήσεων του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού που σχολιάζει την είδηση, αλλά επειδή ούτε εγώ και μάλλον ούτε εσύ καταλαβαίνεις Ρουμάνικα, περιμένω τα δικά σου σχόλια για την είδηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...