Η Nissan θα βγάλει στην αγορά 17 Juke-R 2.0 με 600 άλογα

Σχετικά άρθρα

Nissan Juke-R 2.0

Η Nissan τελικά θα περάσει το Juke-R 2.0 σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 17 μονάδων. Το αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα στο Goodwood Festival of Speed, θα περάσει σε περιορισμένη παραγωγή, αν και ο τελικός αριθμός των μονάδων θα εξαρτηθεί από την ζήτηση που θα έχει.

Το Nissan Juke-R 2.0 φορά τον V6 3,8-λίτρων twin-turbo κινητήρα που παράγει πλέον 600 άλογα με 652 Nm ροπής, 108 άλογα περισσότερα από το πρώτο Juke-R. Τα 0-100 χλμ/ώρα αλλά και την τελική του ταχύτητα δεν τα ανακοίνωσε η Nissan. Στιλιστικά έχει φορέσει διαφορετικό carbon μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, νέα γρίλια, νέο πίσω προφυλακτήρα με carbon διαχύτη και νέα πίσω φωτιστικά σώματα, προερχόμενα από το Juke facelift. Άλλες αλλαγές συναντάμε στα φτερά, στα μπροστά φωτιστικά σώματα, στους θόλους και στα φτερά, στις ζάντες, στην μαύρη επένδυση οροφής και στα αρκετά carbon διακοσμητικά.

Πόσο θα κοστίζει; Αν πάρουμε ως βάση πως το πρώτο Juke-R που βγήκε σε περιορισμένη παραγωγή 20-25 μονάδων, είχε κόστος 450.000 ευρώ έκαστο, τότε πρέπει να περιμένουμε πως και αυτό θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα.

http://www.youtube.com/watch?v=-hw8iOkrdpE

ΠηγήOmniauto.it

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Renault πούλησε 99.132.100 μετοχές της στη Nissan, αξίας €358 εκατ.

Μετά την πρώτη πώληση μετοχών της Nissan στις 13 Δεκεμβρίου 2023, ο όμιλος της Renault ολοκλήρωσε σήμερα μια δεύτερη συναλλαγή, και πούλησε στη Nissan...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr