Ρώτησε ότι θέλεις στον Christian von Koenigsegg. Θα σου απαντήσει!

Σχετικά άρθρα

Koenigsegg_2014_CvK_one1_a_2-930x454

Η Koenigsegg πρωτοπορεί και σε ένα ακόμη τομέα, δημιουργώντας μια ειδική εφαρμογή στο site της, όπου ο καθένας μπορεί να ρωτήσει ότι θέλει και ο ιδρυτής της εταιρίας, ο Christian von Koenigsegg θα απαντά σε αυτά!

Όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, οπότε έχουν τεθεί ορισμένα κριτήρια, όπως πόσες φορές έχει ρωτηθεί μια ερώτηση, αν η ερώτηση είναι γενικού ενδιαφέροντος αλλά και με το γεγονός το κατά πόσο μπορεί ο Koenigsegg να δώσει μια απάντηση, όπως π.χ. δεν θα μπορεί να απαντήσει σε κάποια ερώτηση που θα αποκαλύπτει νευραλγικές λεπτομέρειες των μελλοντικών μοντέλων της Σουηδικής εταιρίας.

Η εταιρία δηλώνει πως με την κίνηση αυτή θέλει να αναπτύξει περαιτέρω την “βαθιά σχέση” που έχει με τους πελάτες και τους οπαδούς της, αλλά και να δώσει το δικαίωμα στους οπαδούς της που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μοντέλο της, να επικοινωνήσουν με την εταιρία. Αν εσύ θέλεις να ρωτήσεις το οτιδήποτε στον Koenigsegg, τότε άφησε την ερώτησή σου εδώ.

ΠηγήKoenigsegg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Koenigsegg επιστρέφει στο Nurburgring

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της με την Koenigsegg One:1 στη διαβόητη γερμανική πίστα, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο...