Οι ιδιοκτήτες των BMW i3 στη Καλιφόρνια θα πληρώνονται για να μην το φορτίζουν σε ώρες αιχμής

Σχετικά άρθρα

Η BMW και η Pacific Gas & Electric (PG&E), μια εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια των Η.Π.Α, ανακοίνωσαν πως από αυτόν τον μήνα, όσοι κάτοχοι i3 δεν φορτίζουν τα αυτοκίνητά τους σε ώρες αιχμής, θα παίρνουν αποζημίωση τουλάχιστον 1.000 δολαρίων.

Το δοκιμαστικό αυτό πρόγραμμα, που θα συμμετέχουν 100 ιδιοκτήτες i3, έχει ονομαστεί i ChargeForward, με όσους συμμετέχουν να λαμβάνουν αρχικά $1000 αποζημίωση (μέσω δωροκάρτας), ενώ θα ακολουθεί μία δεύτερη πληρωμή, που μπορεί να φτάσει έως και τα $540 στο τέλος της 18μηνης δοκιμαστικής περιόδου, ανάλογα με το πόσες φορές καθυστέρησαν οι ιδιοκτήτες των i3 την φόρτιση του οχήματος τους.

Η εταιρεία PG&E θα επικοινωνεί με την BMW σε περίπτωση που θέλει να κάμψει τον φόρτο και να μειώσει την κατανάλωση. Η BMW με τη σειράς της θα ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες των i3, ανάλογα την επιθυμητή ώρα αναχώρησης τους, την οποία οφείλουν να έχουν ορίσει στην εφαρμογή BMW i Remote. Έτσι, αν η μπαταρία του i3 είναι άδεια και χρειάζεται να κινηθεί κάποιος ιδιοκτήτης μέσα στις επόμενες δύο ώρες, η BMW δεν θα τον επιλέξει, αποκλείοντας την πιθανότητα να μείνει ο οδηγός χωρίς όχημα την ώρα που το χρειάζεστε. Η BMW τονίζει πως όσοι ιδιοκτήτες επηρεάζονται, θα λαμβάνουν σχετική ειδοποίηση, έχοντας ωστόσο την επιλογή αποφυγής της διαδικασίας της ωριαίας καθυστέρησης, αν χρειάζονται άμεσα το i3 τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...