Το Chevrolet Volt περνά σε πωλήσεις το Nissan Leaf

Σχετικά άρθρα

Leaf-and-Volt-two-shot-sm

Με τις πωλήσεις των Chevrolet Volt και Nissan Leaf να βρίσκονται σε συνεχή πτώση, η Chevrolet κατάφερε τον Ιούλιο να πουλήσει περισσότερα Volt στις Η.Π.Α, σε σχέση με τα Nissan Leaf.

Τον Ιούλιο πουλήθηκαν στις Η.Π.Α 1.313 Volt, 35% λιγότερα από όσα είχαν πουληθεί τον Ιούλιο του 2014, με τις μέχρι τώρα πωλήσεις του Volt από την αρχή του έτους να παρουσιάζουν πτώση 34,8%. Η Nissan πούλησε 1.174 Leaf τον περασμένο μήνα, μείωση της τάξεως του 61,1% σε σχέση με τον ίδιο μήνα έναν χρόνο πριν, με το Leaf να βλέπει τις μέχρι τώρα πωλήσεις του για το 2015 να παρουσιάζουν πτώση 30,2%.

Οι όλο και χαμηλότερες πωλήσεις των μοντέλων αυτών οφείλονται σε διάφορους λόγους. Αρχικά το γεγονός πως μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το νέο Volt, με την Nissan να αναμένεται να τοποθετήσει μεγαλύτερη μπαταρία στο MY2016 Leaf , κάτι που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη αυτονομία, ενώ ρόλο παίζει και η φθηνή τιμή των καυσίμων, με τους Αμερικάνους να μην προτιμούν τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...