Ο Chris Harris πουλά το Audi S4 του

Σχετικά άρθρα

screen-shot-2015-08-02-at-12.2-55be004937be6

Τον Απρίλιο του 2013, ο Chris Harris μας πληροφορούσε για την νέα του αγορά. Ένα Audi S4 για το οποίο από τότε ήταν κάτι περισσότερο από ειλικρινής. Ανήκε σε ένα μέλος της οικογένειας και το όχημα ήταν –και ακόμα είναι αν διαβάσεις την αγγελία– σε ψιλοάθλια κατάσταση. Εμφανισιακά τουλάχιστον. Πολλές μικροζημιές στο αμάξωμα, καταγρατζουνισμένες ζάντες κλπ. Μηχανικά όμως ήταν καλό.

Ο Chris Harris το βελτίωσε με ένα πρόγραμμα της Revo Technic, μεγαλύτερα εμπρός φρένα και παχύτερη πίσω αντιστρεπτική. Η πρώτη κυρίως βελτίωση, δεν άρεσε πολύ στο DSG κιβώτιο που όντας ταλαιπωρημένο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, παρέδωσε πνεύμα οπότε αντικαταστάθηκε. Όμως ούτε το νέο κράτησε τη θέση του για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού για άγνωστους λόγους, αποφάσισε να τινάξει τα πέταλα. Τώρα έχει ένα πρακτικά καινούριο. Κατά τα άλλα, έχει πληρέστατο εξοπλισμό, επαρκή λάστιχα και είναι γρήγορο. Ο Harris ζητά 13.000 λίρες Αγγλίας για το B8 S4 του – €18.500 με την τρέχουσα ισοτιμία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...