Ο ιδιοκτήτης της κομμένης στα δύο Aventador θέλει να την πουλήσει για τέχνη

Σχετικά άρθρα

lamborghini-aventador-crash-in-brooklin-splits-car-in-half_2

Τον Σεπτέμβριο του 2013 ο οδηγός μιας Aventador, στάθηκε άτυχος, όταν ένα sedan έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα το ιταλικό supercar να βγει εκτός πορείας και τελικά να κοπεί στα δύο μετά από σύγκρουση που είχε με ένα δέντρο.

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από το ατύχημα εκείνο, και αφού η ασφαλιστική δεν έχει αποπληρώσει ακόμη το αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης της θέλει να πουλήσει τα δύο κομμάτια της Aventador για τέχνη! Ο ίδιος πιστεύει πως όλο και κάποιος καλλιτέχνης εκεί έξω θα δει “το κάτι” που αναζητά στα δύο κομμάτια της Aventador, χρησιμοποιώντας τα κατά το δοκούν, για να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε την εξέλιξη της ιστορίας αυτής και που τελικά θα καταλήξει.

Εσύ αν ήθελες να μετατρέψεις σε έργο τέχνης τη συγκεκριμένη Aventador πως θα την χρησιμοποιούσες. Για να πάρεις μια γεύση, δες αυτά τα παραδείγματα.

ΠηγήJalopnik.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...