Η Ares βελτιώνει και την νέα S-Class

Σχετικά άρθρα

Mercedes S-Class by Ares Design (4)

H Ares Design, ο νέος βελτιωτικός οίκος του Dany Bahar, πήρε φόρα και παρουσιάζει επίσης τη πρόταση της για όλες τις εκδοχές της νέας Mercedes S-Class, από την απλή, μέχρι και την Pullman.

Η πολυτελής λιμουζίνα αποκτά νέο bodykit, νέες ζάντες 21″, νέα χρωμιομένη γρίλια που θυμίζει αρκετά αυτή της Maybach 57, και στο εσωτερικό ο οίκος μπορεί να τοποθετήσει σπορ τιμόνι, Nappa δερμάτινες επενδύσεις, carbon πλάτες καθισμάτων και νέα ξύλινα διακοσμητικά.

Mercedes S-Class by Ares Design (13)

Για την Pullman ειδικά, έχει ετοιμάσει επιπλέον νέο κρυφό φωτισμό, δύο οθόνες 17″ στην οροφή, κλιματιζόμενα καθίσματα και ηλεκτρικές κουρτίνες. Μηχανικά, ο οίκος μπορεί να δυναμώνει τον V12 κινητήρα και να το κάνει να αποδίδει έως και 850 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...