H Lada τέλη του μήνα θα παρουσιάσει το Vesta Cross concept

Σχετικά άρθρα

2014-498106-lada-vesta-sedan-concept

Μπορεί πρακτικά να μην έχουν γίνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Lada Vesta, η ρώσικη εταιρία όμως θα παρουσιάσει το concept της Cross έκδοσης του αυτοκινήτου, στην έκθεση της Μόσχας στα τέλη του μήνα.

Οι πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο είναι περιορισμένες, αλλά δεν περιμένουμε εκπλήξεις καθώς πρακτικά θα είναι ένα υπερυψωμένο station wagon με τις κατάλληλες οπτικές τροποποιήσεις. Έτσι, αναμένουμε μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και μαύρα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Η παραγωγή του εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει στα τέλη του 2016 ή στις αρχές του 2017, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό αν θα διαθέτει σύστημα τετρακίνησης ή η κίνηση του 1.600άρη κινητήρα απόδοσης 87, 106 και 114 ίππων θα στέλνεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Lada Niva αποκτά ABS και ESP

Παρά το γεγονός πως το Lada Niva κυκλοφορεί από το 1977, το ρώσικo μοντέλο αρνείται να "πεθάνει" και η εταιρία ανακοίνωσε την MY2024 έκδοση...

Η Lada παρουσίασε το X-Cross 5, ένα rebadged μοντέλο της κινέζικης FAW

Η Renault διέκοψε τις σχέσεις της με τη Lada εξαιτίας της συνεχιζόμενης εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία να στρέφεται στην...