Μονοθέσιο GP2 «σκάει» με πολύ μεγάλη ταχύτητα πάνω στα προστατευτικά

Σχετικά άρθρα

GP2 Crash

Οι ταχύτητες στην πίστα του Spa-Francorchamps είναι πολύ υψηλές σε αρκετά σημεία, έτσι τα ατυχήματα μπορεί να είναι πολύ σφοδρά αν ο οδηγός δεν μπορεί να ελέγξει από ένα σημείο και μετά το μονοθέσιό του. Στον πρόσφατο αγώνα του GP2 στη βελγική πίστα, σημειώθηκε ένα πολύ άσχημο ατύχημα, το οποίο θα μπορούσε να είχε τραυματίσει τον οδηγό, αν τα επίπεδα ασφαλείας δεν είναι τόσο υψηλά.

Ο Daniel de Jong είχε τη δική του μάχη με τον Pierre Gasly και βρέθηκε στην εξωτερική, δεξιά πλευρά του Gasly. Φτάνοντας, όμως, στην Blanchimont, ο Gasly κινήθηκε δεξιά, με αποτέλεσμα να υπάρξει επαφή, ο De Jong να φύγει ευθεία και να πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα προστατευτικά ελαστικά.

Ο 23χρονος οδηγός μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώνοντας πως ο Ολλανδός είναι καλά στην υγεία του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...