Spy Video: Η BMW M4 GTS για άλλη μία φορά στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Στο Pebble Beach, η BMW παρουσίασε την Concept M4 GTS δίνοντας μας μία γεύση του επερχόμενου μοντέλου παραγωγής. Αυτό ακριβώς, κατασκοπεύτηκε για άλλη μία φορά να γυρνά στο Nurburgring, αυτή τη φορά, φορώντας και τα –κατά πάσα πιθανότητα- OLED πίσω φωτιστικά σώματα. Να θυμίσουμε πως οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής, λένε ότι το σκληροπυρηνικό μοντέλο θα κινείται από τον γνωστό, τρίλιτρο, twin-turbo straight six που κινεί και την απλή M4 αλλά στην προκειμένη περίπτωση, θα αποδίδει κοντά στα 500 άλογα και 600 Nm ροπής.

Λογικά, θα εξοπλίζεται με το σύστημα ψεκασμού νερού που μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικότητα του MotoGP Safety Car αλλά και μία εκδοχή του αναβαθμισμένου συστήματος ψύξης, όπως αυτό παρουσιάστηκε στο πρωτότυπο. Τέλος, περιμένουμε την M4 GTS παραγωγής να είναι κατά 100 περίπου κιλά ελαφρύτερη ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στην αεροδυναμική. Όλα αυτά, αναμένεται να επιβεβαιωθούν κατά το ντεμπούτο του αυτοκινήτου στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...