H Holden φέρεται να ετοιμάζει ένα Commodore με το κινητήρα της Corvette ZR1

Σχετικά άρθρα

HSV-GTS-w1

Όπως πιθανόν θυμάσαι, η αυστραλιανή Holden θα σταματήσει να κατασκευάζει αυτοκίνητα επί Αυστραλιανού εδάφους από το 2017, και γι’αυτό φέρεται να ετοιμάζει μια ακόμα πιο γρήγορη έκδοση του Commodore για να το γιορτάσει.

Σύμφωνα με πηγές από τη χώρα των καγκουρό, το supersedan θα φοράει τον κομπρεσοράτο V8 κινητήρα 6.2-λίτρων της προηγούμενης γενιάς της Corvette ZR1, ο οποίος αποδίδει 650 άλογα και 818 Nm ροπή και έδινε τελική στη Corvette 330 χλμ/ώρα. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά μεταξύ άλλων ενδέχεται να φοράει κεραμικά δισκόφρενα.

Προφανώς στο sedan τα νούμερα επιτάχυνσης και τελικής θα είναι ελαφρώς υποδεέστερα, αλλά και πάλι θα είναι εξωφρενικά γρήγορο και κυρίως φθηνό, καθώς υπολογίζεται να ξεπερνάει τα 100.000 δολάρια Αυστραλίας, που σημαίνει περίπου €65.000, με την παραγωγή του να είναι περιορισμένη σε περίπου 200 μονάδες.

Πηγήdrive.com.au

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...